Sari la conținut

Placid Demon

EX+
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Undeva in Ardeal
  • Carnet moto din
    '86
  • Numar Moto
    dreptunghiular
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    de la socialism incoace
  • Interests
    Motoare, pisici, pescuit, ski, canyoning, travel.

Placid Demon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Frumoasa fotografia !!! ce mai conteaza daca a dat sau nu cu utilajul pe jos. (care aveti dubii, intr-un sens sau altul, incercati !!!!) Numai de bine.
  2. Un sfat. Dati cutiile alea jos cand o mai luati pe langa drum. Eu am luat o tranta de toata frumusetea, pe loc, doar fiindca n-am apucat sa trec piciorul destul de repede peste sa din cauza cutiei. Bafta !!!!
  3. 1. E OK ce spui, ca idee, AICI, dar e putin pe langa tema topicului. 2. Prin ce ai spus la inceput, ti-ai exprimat pana la urma o parese personala, nu ai omorat pe nimeni, nu e o tragedie, dar ai catalogat la modul deranjant (probabil jignitor e prea mult spus, desi .... fiecare cum simte) o mare parte din comunitatea moto aflata in tara asta. Prin urmare ti-ai asumat riscul de a primi replici pe masura. Nici asta nu e o crima, suporta. 3. E democratic sa-ti exprimi parerea, chiar daca ea nu concorda cu a celorlalti. Seamana insa a politicianism de Dambovita, ca prin asta sa cataloghezi intr-un mod neprincipial anumiti oameni. Esti cumva politician ???? Numai bine si hai sa fim putin mai toleranti, mai ales noi, astia care am inceput sa incaruntim pe 2 roti (si suntem inca in viata)
  4. Pardon, sunt doar alea doua originale, dar facute cioburi !!! Si sa nu generalizam, nu sunt toti la fel. KK_Raptor, "elitismul" tau a dat in foc ca laptele si a cam imputit atmosfera din comunitate. Nici macar cocitadinii tai de bun simt nu pot fi de acord cu tine. Lasa-ne !!! in rest, numai bine tuturor, de oriunde ati fi !!!!
  5. Placid Demon

    Site "educativ"

    Excelenta ideea. Foarte bun site-ul !!!! Felicitari !!!!! Fara discutie, nu trebuie cenzurat nimic . Va par prea dure unele fotografii. Foarte bine, asa sa fie, fiindca reflecta realitatea. Sunt un fel de oglinda virtuala pentru fiecare dintre noi daca mergem sau vom merge ca niste imbecili. E de vazut si revazut ori de cate ori simtim ca ne mananca palma dreapta !!! Din pacate multi dintre noi nu suntem in stare sa constientizam anumite pericole numai daca dam cu ochii de consecinte. Si mai trist e ca unii nu reusesc nici atunci !!!!! Numai bine tuturor.
  6. Clasic !!!! Bine ca nu a intrat in categoria R.I.P.- uitilor !!! Mama ei de mana bagata aiurea in gaz.
  7. Se pare ca anul asta statisticile o sa fie "groase" rau Depinde de noi, de fiecare in parte, daca o sa "dam contorul peste cap". In ceea ce priveste sfaturile, cine are minte sa ia aminte, cine nu ... e optiunea fiecaruia. Se spune (totusi) ca omul ar fi o fiinta rationala. Si motociclistii sunt oameni, chiar daca (unii) nu par.
  8. R.I.P. Din pacate se mai intampla si asemenea evenimente "atipice" pentru peisajul accidentelor moto autohtone. Motocicleta e un risc asumat de fiecare, intr-un anume fel. Hazardul si ghinionul isi au partea de contributie, iar aici ceea ce depinde de noi devine irelevant. Dumnezeu sa-l aiba in paza.
  9. Bine spus !!! Apar mai multi decat dispar (din pacate si astia tot mai multi). E ca la chinezi. R.I.P.
  10. E intr-un fel de romana !!! Omul vrea de fapt sa-si ia un enduro si cere sfaturi. In rest e asa cum zice Cata M. Daca "sapa" pe forum acolo unde trebuie, gaseste cu gramada. Bafta !!!!!
  11. Inca unul inscris in clubul sinucigasilor pe 2 roti. Nu conteaza ca era pasager. Fara casca ... ?!?!?!? Tot aia e !! Respect pt. gestul lui CBRhonda. Un adevarat spirit de Cat priveste aspectele gramaticale si de exprimare, cred ca cineva uita esenta si vede doar detaliile secudare. Consider ca e prioritar de apreciat gestul omului. Pentru cine e deranjat de exprimare, sa se duca la biblioteca !!! Aici e un forum prin care incercam sa ne fim utili, unul celuilalt. "Doctilor literati" de pe aici le reconad ca, daca, veodata (Doamne fereste) vor fi in situatia de a sta intinsi putin fortat pe asfalt , sa-l intrebe mai intai pe eventualul rider care vine sa le dea o mana de ajutor, daca stie sa vorbeasca corect romaneste !!!! Hmmm, ce ziceti ???? Astept recenzia textului de mai sus, cu o statistica precisa privind nr. de greseli de exprimare, nr. de repetitii, virgule puse incorect, despartire inadecvata in propozitii, exprimari ambigui, etc, etc. Cu multumiri anticipate, un alt !!!!
  12. ... si uite asa se degradeaza incet dar sigur imaginea motociclistului in/din RO. Cine se mai mira de faptul ca se uita lumea la noi ca la niste balauri descreierati care se sinucid, se omoara intre ei si pe deasupra mai omoara si alti oameni nevinovati, e fraier. Din pacate vom fi tot mai frecvent priviti si tratati ca o specie periculoasa, iar acest lucru va fi generalizat, inclusiv asupra celor care conduc corect !!! Personal nu pot decat sa le multumesc anticipat pentru asta, tuturor idiotilor care de acum inainte vor contribui la formarea / intarirea acestei imagini .......................................... R.I.P celor nevinovati
  13. ... azi dimineata depasesc un imbecil cu o Dacie, care accelereaza cand ma simte langa el. Accelerez si eu brusc si trec ... mult prea aproape insa de intersectia care urma - am intrat pe banda din dreapta dupa ce incepuse linia continua si trecut bine de 90 km/h (in localitate, normal ). Traversez intersectia, eram pe prioritate. In intersectie, nimeni ... dar, ce e oare in capul meu ??? Daca iesea unul din stanga si facea dreapta ??? Se incadra frumos pe banda lui si eram bot in bot !!!! Unde dracu ma grabesc eu de fapt ??? La servici ?!?!?! . Franez si imi vine chiar sa ma opresc sa-mi ..t doua palme. Renunt fiindca trebuia sa-mi scot manusile si pierdeam vremea. ..................................................................... Fiecare facem greseli, la un anumit moment dat. E imposibil, nu suntem perfecti. Unii mai au si bafta, cateodata (ex. eu). Altii nu (ex. tu). E bine sa ne impartasim experientele, de orice fel ar fi, sa putem trage si concluziile de rigoare si mai ales sa nu uitam aceste lucruri, imediat ce ne ridicam din fata monitorului. Insanatosire grabnica si numai bine tuturor !!! Nu mai pomenesc nimic despre calitatea literara a povestioarei tale, fiindca ar insemna sa repet aiurea cele spuse de cei dinaintea mea !!!!
  14. Placid Demon

    Am Comis-o

    De apreciat cineva care, in fine, reuseste sa isi recunoasca gresala si o face si public. De condamnat (oare a cata oara) "mana in gaz" bagata aiurea care se lasa cu consecinte. Bucurat-te ca situatia e asa cum e, dar ia in socoteala si scenariul in care cineva era tocmai atunci pe marginea drumului, tocmai acolo, scapai motorul peste el si il faceai terci !!! Categoric , motorul facut praf si numerele expirate deveneau probleme irelevante !!! Daca tu si macar unul din prietenii tai o sa trageti niste invataminte din cele intamplate, e ok, aveti aprecierea mea !!! Numai bine tuturor !!!
  15. ... s-a infipt ca o ghiulea in WV. Nici nu vreau sa ma gandesc cu ce viteza mergea !!! Soferul, un idiot. Motociclistul, inconstient. (Ai familie, copii si ... ce sa mai zic, n-are rost) R.I.P.
×
×
  • Creează nouă...