robychopper Postat Noiembrie 9, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2004 au avut probleme si cu cutia de viteze la un panhead sa crapat carcasa cutiei in doua...asa ca au asteptat doua zile pina a ajuns din germania o cutie de la W&W copleta...propriu zis cutia veche de viteze nu sa mai putut folosii la nimc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 9, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2004 si ultima poza cu trasul care lau facut in patagonia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 9, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2004 si acuma un pan sovel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 9, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 10, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 10, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 10, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2004 motorul hellcat F124 este reincarnarea unor trei ani de lucru pe masa de lucru al inginerilor care cu intentia de a scoate pe piata perfectiunea unui motor pe doua roti,rezultatul este o viteza surprinzatoare o putere de loc comuna cu a celorlalte motoare ,un cadru super usor ..si piesele cele mai avansate pina la ora actuala de pe piata internationala si o calitate artizanala excelenta. HELLCAT vrea sa fie cel mai delicat din purul singe european in modificat motoare,dar avind o agresivitate fara limite si puterea motoarelor V twin americane ARE ca putere de propulsie un motor S&S de 124 de cai si tot sistemul electric in interiorul cadrului....chiar si teava de esapament la fabricarea cadrului si basculei sau lucrat nici mai mult nici mai putin de 105 ore are atitea detalii tehnice ca multe dintre ele va spun sincer ca nici nu am idee cum sa le traduc CIND am vazut pozele am ramas fara cuvine ...este unul dintre motoare care ma last fara cuvinte ....am aproape doua saptamini de cind studiez revista si tot tipul mi se opreste vederea la HELLCAT F124 nu stiu pt voi dar pt mine este un motor superb cu o linie splendida a motorului in general..si foarte agresiv ca si model .........VA las pe voi sa vedeti pozele si sa va dati cu parerea ....... va salut si pe curind prezentare revistei BIKERZONE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 10, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2004 dati clic pe poza se vede mult mai bine:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 10, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2004 intrati pe pagina asta...este superaba sunt toate detaliile celor care au creat HELLCATUL http://www.confederate.com/ este fara cuvinte una dintre companiile cu prestatie 100 la 100 cele mai noi componente la motoare si cele mai performante la ora actuala salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 a innebunit lupuuuuuuuuuuuu"!!!! adik Roby.....ai pus la poze,de stau 10 min sa incarc pagina!ai uitat sa pui poza cu"cuprinsul"...heheheheh oricum,faine lucraturi...... Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 10, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2004 cuprinsul e prima poza mai black...problema cu pozele este ca nu merge asa bine netul la voi...la mine se incarca imediat:((((sorry intra pe mirc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 nu e deloc pe gustul meu Hell-matza asta.....ca ideea si munca depusa insa,e super!!! Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate