ianachim Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 sal duminca dimineata ma bate gandul sa dau o fuga pe urmatorul traseu buc - buzau - focsani - lepsa- soveja - targu mures- bv- campulung - bucuresti sa zicem cam 650 km se baga cineva? ca si pana acum traseul este supus participantilor si liber la schimbari bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 mult drum si mare parte din el plictisitor (dn drept ca in palma) hai la oltenita pe camp, pe malul argesului aprox 150 km soft/mediu enduro, mere cu ale noastre ca e uscat (asta daca nu cumva am pana pe fatza si tre a alerg dup a camera, sa vedem ca parca era doar ventilul muit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 3, 2007 Autor Share Postat August 3, 2007 mult drum si mare parte din el plictisitor (dn drept ca in palma) hai la oltenita pe camp, pe malul argesului aprox 150 km soft/mediu enduro, mere cu ale noastre ca e uscat (asta daca nu cumva am pana pe fatza si tre a alerg dup a camera, sa vedem ca parca era doar ventilul muit) am camera noua de fata ti.o dau pana dai comanda 0744657705 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 bag nr tau in agenda oricum. deocamdata pare sa fie doar ventilul, face bulicica cand pui acolo scuipat, tre sa iau unu nou si sa mai vad. Oricum se lasa cam la 3-4 zile. Mergi la coclauri in loc de sosea plicticoasa? putem sa o lungim daca e pe oltenita - giurgiu - zimnicea pe malul dunarii si de acolo alexandria - bucuresti (gaz maxim) Faza nasoala e ca am vazut ceva legat de ploi pe we asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Salut, daca se face ceva mai scurt si mai pitoresc ma bag si eu. Mae 0722222411 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 mai bine Bucuresti-Mangalia si retur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 mai bine Bucuresti-Mangalia si retur si mai plictisitor, ce dreaq sa faci pe traseul asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate