slabutzu Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Inca un mare roman s-a dus. Acest om mi-a marcat o parte din viata. Cred ca nimeni nu poate uita concertele extraordinare la care mergeam impreuna cu prieteni ca Mielu (colegul meu din Dac Motors) si multi multi altii. Pot sa spun ca ma doare sufletul. Dumnezeu sa-l ierte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 /index.php?...=124205&hl= hai acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Dumnezeu sa-l ierte! Pacat, mor oameni de calitate...Ce voce... ce caracter... Mare pierdere! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Inca un mare roman s-a dus. Acest om mi-a marcat o parte din viata. Cred ca nimeni nu poate uita concertele extraordinare la care mergeam impreuna cu prieteni ca Mielu (colegul meu din Dac Motors) si multi multi altii. Pot sa spun ca ma doare sufletul. Dumnezeu sa-l ierte. dumnezeu sa-l odihneasca in pace Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 Odihneasca-se in pace! Emisiunile lui de la Radio Romania Tineret..... Mare pacat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 /index.php?...=124205&hl= hai acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate