frodo92 Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 deci as vrea un model sa mearga pt enduro si pt strada. cateva modele: -honda varadero 125 -aprilia pegaso 125 -yamaha tdr 125 -derbi senda 125 ce modele mai stiti? va rog sa-mi spuneti cate ceva despre fiecare model Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pesso Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Yo miam luat de o saptamana un Rieju Tango de 125.Ala de la avatar.Merge ON/OFF,are motorul de pe Yamaha XT.merge super motoru si pretul e kiar bun 3000de euro.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat August 6, 2007 Autor Share Postat August 6, 2007 Yo miam luat de o saptamana un Rieju Tango de 125.Ala de la avatar.Merge ON/OFF,are motorul de pe Yamaha XT.merge super motoru si pretul e kiar bun 3000de euro.... frumos dar eu as prefera ceva cu parbriz sa pot mere si pe strada bine, cum e varadero si pegaso. deocamdata nu prea stiu ce vreau. imi plac si racing si enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate