pucky Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 Salutari, Dati-mi si mie un sfat ce alternator se potriveste pe Simson, daca se potriveste ceva. Am inteles ca de IJ ar merge. Stiti voi mai multe detalii? Multzam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Noiembrie 15, 2004 Share Postat Noiembrie 15, 2004 de ij merge dar tre sa faci unele modificari in carter daca nu vrei asa se mai poate sa-l pui in exterior si sa fie antrenat printr-o curea (nu te sfatuiesc deoarece se duc rulmentii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 15, 2004 Share Postat Noiembrie 15, 2004 pai ar fii mai multe care se pot adapta ......unul ar fii cel de mobra......magnetoul de mobra..dar vei avea lumina putina la turatii mici... ar mai fii unul care se potriveste cu mici modificari ...cel de minsc este foarte bun....am sa caut niste informatii siti spun mai multe.....ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 15, 2004 Share Postat Noiembrie 15, 2004 uite aici linkul...uitate pe el ...ai toate detaliile de adaptare montare .....tot.... http://www.motorlife.ro/motociclete/simson...ptare_dinam.htm ADAPTAREA MAGNETOULUI DE VOSHOD LA MOTOCICLETA SIMSON AWO 425 S SI T bafta si spor la lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Noiembrie 15, 2004 Share Postat Noiembrie 15, 2004 eu am avut pe al meu alternator de Ij da' trebuie sa ii faci alta flansa. Oricum din cate am mai vazut magnetoul de Minsk merge si scapi si de baterie. Sau de Voshod cum zice Roby. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pucky Postat Noiembrie 18, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2004 Multzam Fain pentru sfaturi! Daca mai am nelamuriri mai vin cu intrebari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Noiembrie 18, 2004 Share Postat Noiembrie 18, 2004 Just don't be shy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Februarie 25, 2005 Share Postat Februarie 25, 2005 Salve!!! Apropo de alternator pe Simson sau am avut. Trebe sa ai mare grija din ce face flansa eu cand l-am luat pe al meu aveam falnsa de textolit ca sa dus pe apa sambetei din cauza vibratiilor motorului adik s-a rupt si mi-a facut alternatorul varza de trebe sa-l schimb si acu trebe sa ma ocup sa fac flansa de metal si trebe sa cumpar un alternator nou Vosk si inca o chetie mare grija nu izolatia firelor , si cum le montezi pt ca mie la un drum mi sa ars izolatzia cablului care venea de la magnetou adik acela de oprire a motocicletei , si m-a lasat in drum si nu stiam ce draq are de da rateuri si se opreste motorul. numai bine !!!!! BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate