yakuza_proxi Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 vreau o roata de honda cbr 600 f1 din 87-89.daca are cineva sami zica si pretu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 pune mana si cauta la sectia vanzari piese de schimb , ca sunt o gramada de roti (am vazut una de fazer pe la 180ron...) O PERECHE DE CBR 954 LA 200 EURO PROASPAT VOPSITE... SUNT DE TOATE! cauta pe la paginile 3-4 si sigur gasesti ce vrei! BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza_proxi Postat August 7, 2007 Autor Share Postat August 7, 2007 ms mult man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 you're welcome poate ne intalnim vreodata jos in copou , ca am mai trecut si pe la iasi , ori de cate ori am avut ocazia:) ce m-a speriat tare, e un tip cu zx-10R , care a facut praf un zx-10R imediat ce l-a luat , si la nici o luna de zile de la belea , si-a mai luat un ZX-10R ...tot nou mi-a fost greu sa cred pana s-au adunat o data toti , si au plecat la plimbare ! SI , DA , DUPA FATZA ERA VITEZOMAN , MOTOCICLIST INRAIT si cu gagica in spate! CIAO, si spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate