Alex-Alex Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 (editat) Vreau sa imi schimb cablu de ambreiaj. Ceva pe aproape, nu pe louis Editat August 9, 2007 de Alex-Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Comanda-ti frate la B&S cablu original Suzuki, si o luna sau doua pana vine mergi asa... ce dreaq v-o place carpeala? Cine crezi ca *face* cabluri de ambreiaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stelicajaponezu Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 e undeva pe 1 mai un nene care ti-l poate face pe pe al tau pana-ti vine comanda cu cablu' original. eu ultima data cand am facut m-a costat 25 ron.pun aici numarul lui de tel : 0726443052- Costel. Trebie sa te duci cu cablul tau in mana ca sa ia masura dupa el..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate