IceCube Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Salutare In weekendul asta eu cu inca un prieten si cu prietenele noastre ne-am gandit sa trecem sa vizitam marea, s-ar putea sa mai vina inca un prieten daca isi repara motorul.. So, se baga cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 la ce ora plecati? unde va intilniti? daca scap de serviciu, vin si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 10, 2007 Autor Share Postat August 10, 2007 Pai in principiu as vrea sa plecam de dimineata, ca sa gasim cazare.. si sa prindem full day de plaja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Vin si eu ...aa shiit eu eram prietenu ala ...da ma rog tot vin si fara ambreiaj si tot vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERY Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 O singura observatie daca nu e cu suparare...Sambata e 11 august nu 9. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 10, 2007 Autor Share Postat August 10, 2007 Intr-adevar, 11 august, eram prea adormit, so .. se mai baga cineva la plecare maine dimineata la 5 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikke Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 In ce statiune mergeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 10, 2007 Autor Share Postat August 10, 2007 Pai mergem in mamaia, in principiu cine doreste detalii, intrati pe id-ul r3ad0nly (cu zero si trei) , cam pe la 5 vom fi la plazza mall ! Vine cineva sau pot dormi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Pai mergem in mamaia, in principiu cine doreste detalii, intrati pe id-ul r3ad0nly (cu zero si trei) , cam pe la 5 vom fi la plazza mall ! Vine cineva sau pot dormi ? Vin eu ma ca sa mai dau niste uili prin oras si goneta pana la km 30 ...mai incolo va descurcati singuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2008 Ce vremuri.. am fost domne pana la urma, ete asa am dat reply ca sa reinvie topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 (editat) Ce vremuri.. am fost domne pana la urma, ete asa am dat reply ca sa reinvie topicul Cata geanta fratioareeeeeee .Eu cand fac combinatii din astea trimit bagajul cu o zi daua sau trei inainte la destinatia in care vreau sa ajung, cu prioripost sau alt curierat rapid, asta daca nu avem si o masina cu noi. Editat Noiembrie 18, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 (editat) Ce vremuri.. am fost domne pana la urma, ete asa am dat reply ca sa reinvie topicul iti e dor de zilele insorite ? ...si inca ceva : ce "topcase" ai ... ai cam cocosat-o cu rucsacelul ala:)) Editat Noiembrie 18, 2008 de tuningboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Cata geanta fratioareeeeeee .Eu cand fac combinatii din astea trimit bagajul cu o zi daua sau trei inainte la destinatia in care vreau sa ajung, cu prioripost sau alt curierat rapid, asta daca nu avem si o masina cu noi. contrabanda cu seminte de floarea soarelui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Octav, merg si eu! La ce ora e plecarea si in ce statiune opresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2008 Buahaha, intr-adevar A COCOSAT-O geanta, dar are saracutza antrenament Astept cu nerabdare iar soarele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate