bogdan_st Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Salutare, Maine plec din Bucuresti pana la Bacau: Bucuresti, Buzau, Focsani, Adjud, Bacau. Motor: Intruder VL800C, viteza de croaziera 90-100km/h(in afara localitatilor). Daca este cineva ce are drum in aceeasi directie (chiar si o portiune de drum) rog a-mi raspunde in acest topic! E mai placut in grup. Ma gandesc sa plec dimineata in jur de 9.00. Opriri pentru alimentare si refacerea circulatiei picioarelor., sau de voie:) Mult'am, Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 daca amani calatoria pentru data de 16 august...plecare la ora 4 dimineata, impartim drumul, ca eu o tai spre Suceava-Radauti-Putna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 (editat) @bogdan st: Si eu plec maine dimineata dar numai pana la Focsani... Daca vrei sa ne tinem companie... hai sa stabilim punct de intalnire. Stii Agip-ul de pe Colentina colt cu Fundeni? Ora 9.00 ? <small>--- Mesaj completat în 10 Aug 2007 13:34 -------------</small><br/> daca amani calatoria pentru data de 16 august...plecare la ora 4 dimineata, impartim drumul, ca eu o tai spre Suceava-Radauti-Putna Si plec si joi pana la putna. Dar e prea dimineata, nu crezi? Editat August 10, 2007 de greyhound Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 nu cred ca e prea dimineata...ca ma gandeam sa evit aglomeratia de pe E85....asta era intentia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 nu cred ca e prea dimineata...ca ma gandeam sa evit aglomeratia de pe E85....asta era intentia.... Pai si daca plecam la 6 e tot ok pt ca aglomerat e doar pana la Buzau si asta dupa ora 8. Ce zici? Suntem 2 motoare si daca ne cuplam cu tine am fi 3... pana acum... Viteza de croaziera in limitele legale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_st Postat August 10, 2007 Autor Share Postat August 10, 2007 daca amani calatoria pentru data de 16 august...plecare la ora 4 dimineata, impartim drumul, ca eu o tai spre Suceava-Radauti-Putna Din pacate nu prea am cum!! Multumesc oricum! si Drum Bun! @bogdan st: Si eu plec maine dimineata dar numai pana la Focsani... Daca vrei sa ne tinem companie... hai sa stabilim punct de intalnire. Stii Agip-ul de pe Colentina colt cu Fundeni? Ora 9.00 ? Stiu Agip-ul...!! Super!! Ti-am trimis PM!!! Ne vedem acolo pe la 9, 9:15 !!! Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Stiu Agip-ul...!! Super!! Ti-am trimis PM!!! Ne vedem acolo pe la 9, 9:15 !!! Bogdan Ne vedem maine dimineata! --- Mesaj completat în 10 Aug 2007 16:09 ------------- nu cred ca e prea dimineata...ca ma gandeam sa evit aglomeratia de pe E85....asta era intentia.... Ti-am trimis un PM. In principiu ma pot trezi si mai devreme dar poate mai sunt doritori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rutakate Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Salutare, Eu si un amic mergem maine tot in directia aia pana la Tisita insa (aproape de Marasesti). Noi venim pe centura si iesim la pod la iesire din Bucuresti. Benzinaria e pana in pod sau dupa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Si eu ma bag. O sa vin cu rutakate si ramane sa ne intalnim la Agip? Sa ne spuneti unde este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Si eu ma bag. O sa vin cu rutakate si ramane sa ne intalnim la Agip? Sa ne spuneti unde este Dupa McDonald's Colentina urmatoarea intersectie este cu Sos.Fundeni. Imediat dupa acea intersectie este Agip pe dreapta. --- Mesaj completat în 10 Aug 2007 17:44 ------------- Salutare, Eu si un amic mergem maine tot in directia aia pana la Tisita insa (aproape de Marasesti). Noi venim pe centura si iesim la pod la iesire din Bucuresti. Benzinaria e pana in pod sau dupa? Iesirea din centura este dupa benzinarie - la intrarea in Voluntari. Daca o luati pe ruta asta nu are rost sa va intoarceti. Dupa ce iesiti de pe centura ne asteptati undeva la intrare in Voluntari (n-am repere) pe la 9.30 - 9.45. OK? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Dupa McDonald's Colentina urmatoarea intersectie este cu Sos.Fundeni. Imediat dupa acea intersectie este Agip pe dreapta. <small>--- Mesaj completat în 10 Aug 2007 17:44 -------------</small><br/> Iesirea din centura este dupa benzinarie - la intrarea in Voluntari. Daca o luati pe ruta asta nu are rost sa va intoarceti. Dupa ce iesiti de pe centura ne asteptati undeva la intrare in Voluntari (n-am repere) pe la 9.30 - 9.45. OK? Va asteptam la intrare in Voluntari, dupa pod. Mergeti pana dati de noi Un motor rosu(kawa z750) si unu verde inchis(honda cb 500). Ora e ok. IN jur de 9:30 ne vedem acolo. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_st Postat August 10, 2007 Autor Share Postat August 10, 2007 (editat) Va asteptam la intrare in Voluntari, dupa pod. Mergeti pana dati de noi Un motor rosu(kawa z750) si unu verde inchis(honda cb 500). Ora e ok. IN jur de 9:30 ne vedem acolo. Bafta Chiar cum treceti de pod si intrati pe drum spre Urziceni, la aprox 50-100m pe stanga este o reprezentanta mare DACIA/RENAULT ! Stati vis-a-vis!!! Oricum ne intatlnim! Super!!! Sa speram ca o sa avem si vreme fara ploaie!!! Pe maine! Bogdan Editat August 10, 2007 de bogdan_st Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 OK. 9.00-9.15 la Agip. 9.30-9.45 la intrare in Voluntari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_st Postat August 13, 2007 Autor Share Postat August 13, 2007 Speram ca un week-end asa de fain sa se termine bine! Dar cand am ajuns acasa...am observat ca zgariasem rezervorul pe partea stanga cu protectiile!!! Asta e! Bine ca nu au fost evenimente mai grave! Numai bine, Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 E atat de neimportant ce ti s-a intamplat, cu rezervorul, incat nu are rost sa-ti faci inima rea....crede-ma Bine ca nu esti tu zgariat.... Numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Iese cu polish... Multam de companie ... a fost super !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Speram ca un week-end asa de fain sa se termine bine! Dar cand am ajuns acasa...am observat ca zgariasem rezervorul pe partea stanga cu protectiile!!! Asta e! Bine ca nu au fost evenimente mai grave! Numai bine, Bogdan joi seara te asteptam la stadion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_st Postat August 16, 2007 Autor Share Postat August 16, 2007 Multumesc Lordule, dar duminica ne-am intors toti 4 (Kawa, Honda, Guzzi, Suzi) la Bucuresti! Dar mai sunt zile! Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate