rove Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 am desfacut ambreajul si acum tre sa il pun la loc si nu stiu cat de tare trebuie stranse cele 6 arcuri,daca le srtrang prea mult o sa ramana debraiat daca le strang prea putin sar putea sa nu mai debraieze,va rog ajutati-ma.daca mai tre sa am grija la ceva pls tell me,multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanchez Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Daca nu mai tii minte cat erau infiletate inainte, strange-le si tu pana cand simti o rezistenta rezonabila in maneta de ambreiaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 ceva nu ai montat corect sau grosimea placilor nu corespunde daca nu debreiaza cu arcurile stranse pana la capat (@6Nm) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu1988 Postat Noiembrie 21, 2019 Share Postat Noiembrie 21, 2019 Sal am si eu un aprilia etx 350cc cred nu gasesc un rulment de la ambreaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate