C.C. Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Salut, Am si eu o problema...imi trebuiesc niste piese de schimb pt o kawa zzr 400 din 96..am vb cu un baiat si mi-a spus ca imi poate aduce piesele care imi trebuiesc doar ca...seria de sasiu la mine e cu N nu cu L sau H..problema mea este daca se potrivesc la mine. Stiu ca unele componente se potrivesc de la modelul zzr 600 la cel de 400 ideea e daca se potrivesc si in cazul asta. Multumesc aniticipat si astept niste raspunsuri cat mai repede posibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Daca ai mentiona si care sunt piesele alea, poate ai primi si un raspuns. Telepatic inca nu merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.C. Postat August 10, 2007 Autor Share Postat August 10, 2007 (editat) Scuze, Oglinzi, scarite pilot si pasager, ghidonul cu toate comenzile, semnale fata spate si evacuare. Promit sa nu ma mai grabesc data viitoare... --- Mesaj completat în 13 Aug 2007 09:46 -------------si totusi nu ma lamureste si pe mine nimeni? Editat August 10, 2007 de C.C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Toate acestea sunt identice la 600 si 400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate