Jump to content

Bulinu'

Super Membru
 • Posts

  1,573
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Yahoo
  bulin77

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2003
 • Motocicleta
  Africa Twin RD04, 400EXC
 • Numar Moto
  B-77-BUL

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Kawasaki ZZR400 Suzuki GS500 BMW F650ST Dominator 250 Bandit 600 Honda Hornet 600 PC36 XRV750 Africa Twin RD04

Recent Profile Visitors

1,603 profile views

Bulinu''s Achievements

 1. Mai verifica odată titlul topicului și posturile autorului. Tragem la răspundere pe cineva că nu ne-a pus aici informare? Serios? Băieți, reveniți cu picioarele pe pământ. Viața nu se trăiește online. Nimeni nu are nici o datorie față de forumul asta sau fata de noi, membrii, să publice aici informațiile pe care le are. Ai văzut undeva, ceva ce te interesează, întreabă acolo. Nu te apuci sa arunci cu fecale in cei ce nu au pus info unde citești tu de obicei.
 2. Nu știu cum poți cere ceva concret de la cineva care nu a fost acolo. Întregul topic este fără rost. Trageți de urechi WIMA că ar încerca să ascundă lucruri pe care, de fapt, nu le cunosc. Mai mult decât au scris jurnaliștii nu poate spune decât șoferul de tir sau motociclistul care o însoțea. Unul nu are treabă cu forumul, celălalt poate are, poate nu. Nu poți obliga pe nimeni să povestească și, oricum, ar fi doar din propria perspectiva. Vreți să știți ce a greșit Cristina? Contactați un spiritist.
 3. de banii pe care i-ai da pentru ceea ce vrei sa faci, iei o mobra ca lumea in locul chinezariei.
 4. Din pacate in RO nu se pot omologa lucrarile facute in regie proprie. Lucrarea trebuie facuta intr-un atelier omologat pentru acel tip de lucrare. Atasul facut de Harea nu a fost omologat in Romania. RAR nu face nimic altceva decat ITP + sa verifice hartii si serii.
 5. Eu nu am zis nici una nici alta. Eu am intrebat daca inainte de a arunca cu (cuvant urat) a vorbit careva concret cu omul si nu i s-a spus ca moto este reparata.
 6. Pe principiul asta te poti simti tras in piept si pentru ca am mers in c_urul gol pe saua pe care ti-am vandut-o si nu ti-am mentionat. Pana la urma, a vazut cineva cu ochiul propriu mobra asa cum este pusa la vanzare ca sa poata spune clar ca ala umbla cu cioara vopsita? El zice in anunt doar ca nu ai de bagat bani in mobra. Nu zice ca mobra e tipla, necazuta, nu bate, nu troncane, nu macane.
 7. Motocicletă nu se exploateaza la relanti. Important e sa ai incarcare peste 2000-2500 ture.
 8. Tu preferi sa ai o lectură plăcuta garnitura la o indigestie frumoasa?
 9. dreapta nu poate fi mai aproape din cauza tobei, iar stanga este la aceeași distanță cu dreapta pentru simetrie
 10. Cu motorul oprit intra in orice viteză, doar la kawa nu poti trece in 2 decat daca se învârte roata spate. Dar asta o faci si cu motorul pornit, în mers. Nu are ce sa se blocheze din senin, înainte să pui cablul nou, mergea, dupa nu a mai mers. Logic, unde ar putea fi buba? Pentru o suma modica, ma pot deplasa si rezolva.
 11. Dacă este cablul bun(piesa corecta), nu l-ai montat bine.
 12. Te-ai urcat pe vreunul? Eu da. Un băț pe steroizi.
 13. Serios? Un supozitor rigid si isteric? Tu recomanzi motoare doar după imagine?
×
×
 • Create New...