Jump to content

Bulinu'

Super Membru
 • Posts

  1,573
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bulinu'

 1. Mai verifica odată titlul topicului și posturile autorului. Tragem la răspundere pe cineva că nu ne-a pus aici informare? Serios? Băieți, reveniți cu picioarele pe pământ. Viața nu se trăiește online. Nimeni nu are nici o datorie față de forumul asta sau fata de noi, membrii, să publice aici informațiile pe care le are. Ai văzut undeva, ceva ce te interesează, întreabă acolo. Nu te apuci sa arunci cu fecale in cei ce nu au pus info unde citești tu de obicei.
 2. Nu știu cum poți cere ceva concret de la cineva care nu a fost acolo. Întregul topic este fără rost. Trageți de urechi WIMA că ar încerca să ascundă lucruri pe care, de fapt, nu le cunosc. Mai mult decât au scris jurnaliștii nu poate spune decât șoferul de tir sau motociclistul care o însoțea. Unul nu are treabă cu forumul, celălalt poate are, poate nu. Nu poți obliga pe nimeni să povestească și, oricum, ar fi doar din propria perspectiva. Vreți să știți ce a greșit Cristina? Contactați un spiritist.
 3. de banii pe care i-ai da pentru ceea ce vrei sa faci, iei o mobra ca lumea in locul chinezariei.
 4. Din pacate in RO nu se pot omologa lucrarile facute in regie proprie. Lucrarea trebuie facuta intr-un atelier omologat pentru acel tip de lucrare. Atasul facut de Harea nu a fost omologat in Romania. RAR nu face nimic altceva decat ITP + sa verifice hartii si serii.
 5. Eu nu am zis nici una nici alta. Eu am intrebat daca inainte de a arunca cu (cuvant urat) a vorbit careva concret cu omul si nu i s-a spus ca moto este reparata.
 6. Pe principiul asta te poti simti tras in piept si pentru ca am mers in c_urul gol pe saua pe care ti-am vandut-o si nu ti-am mentionat. Pana la urma, a vazut cineva cu ochiul propriu mobra asa cum este pusa la vanzare ca sa poata spune clar ca ala umbla cu cioara vopsita? El zice in anunt doar ca nu ai de bagat bani in mobra. Nu zice ca mobra e tipla, necazuta, nu bate, nu troncane, nu macane.
 7. Motocicletă nu se exploateaza la relanti. Important e sa ai incarcare peste 2000-2500 ture.
 8. Tu preferi sa ai o lectură plăcuta garnitura la o indigestie frumoasa?
 9. dreapta nu poate fi mai aproape din cauza tobei, iar stanga este la aceeași distanță cu dreapta pentru simetrie
 10. Cu motorul oprit intra in orice viteză, doar la kawa nu poti trece in 2 decat daca se învârte roata spate. Dar asta o faci si cu motorul pornit, în mers. Nu are ce sa se blocheze din senin, înainte să pui cablul nou, mergea, dupa nu a mai mers. Logic, unde ar putea fi buba? Pentru o suma modica, ma pot deplasa si rezolva.
 11. Dacă este cablul bun(piesa corecta), nu l-ai montat bine.
 12. Te-ai urcat pe vreunul? Eu da. Un băț pe steroizi.
 13. Serios? Un supozitor rigid si isteric? Tu recomanzi motoare doar după imagine?
 14. Nici una. Ia naibii o mobra de maxim 600cmc (da poate, fi si A2 nu iti cade rangul) touring, de strada, sau enduro, in nici un caz sportiva. 1. Faptul că ai putut manevra in scoala o motocicletă de 200kg este =0, hai 0,01. In scoala nu ai fost expus cu adevărat situațiilor dificile de trafic. 2. Incepatori cu 0 experiență va aruncati la motoare noi de o gălăgie de bani, când habar nu aveti ce stil vi se potrivește mai bine. Da nu-i bai, asa isi iau altii motoare ca si noi cu 25-30% sub preț. Un motor de 5-10 ani vechime va strica imaginea....
 15. Wtf? De cand este umilitor sa înveți? Iar cu traiectoria.... când ai să înveți să o urmezi, ai să înțelegi avantajele ei. Asa, pe hârtie.... tu mergi cel mai bine.
 16. eu as alege drumul prin Zlatograd, apoi cat mai pe langa apa
 17. Protecția aceea este pentru degetele tale, nu pentru capsulă. Stati linistiti, nu veti vedea vreodată o asemenea capsula explodind. In cel mai rau caz ii va sari "dopul", ăla e facut sa poata fi perforat ușor. Mai nasol e faptul că odată consumate, ai rămas fără soluție, caz in care o mini pompa de bicla e aur. Ce visezi cu folia de aluminiu? Aia nu se încălzește? Daca le-ai tine la soare, ok, dar le tii sub sa. Si da, spray-ul de pana merge si la roțile cu camera, atata timp cat este doar perforata, nu taiata.
 18. Asta e complet gresit. Daca ai intrat prea tare, incepator fiind, cu manevra asta nu scapi de tavalire decat daca ai 2-3 benzi la dispozitie sa le traversezi cu mobra dreapta. Pentru ca instinctul de conservare nu iti va permite sa lasi franele, ca sa poti reveni pe curba.
 19. In afara Bucurestiului este, intr-adevar, de preferat pana te inveti cu mobra. Chiar daca vitezele de deplasare sunt mai mari, factorii de risc sunt mai putini si daca alegi un drum nu foarte aglomerat, vei avea timpul necesar sa te obisnuiesti cu mobra.
 20. eu n-am vazut mobra sa se dea e asfalt din cauza de frana de motor prea puternica in linie dreapta
×
×
 • Create New...