daniells Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 azi veneam de la bucuresti cu taikameo cu masina ....la iesire din medias era cred un CBR ALBASTRU praf ! de la bot pana la saua era impachetat .... cred k i-a taiat cineva fata ...nu am putut opri k era plin de politie si motoristule nu mai era akolo erau cativa oameni kare tinea in mana ce a mai ramas din motor ! care stie mai multe sa zika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weebs Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 sper ca e bine motociclistul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Iar accident? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 (editat) Doamne ce de accidente Sper ca e cat se poate de bine motociclistul... Editat August 10, 2007 de iollele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Poate speri ca e bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Asta am gasit pe net: http://www.stirilocale.ro/sibiu/Accident_d..._IDN210722.html Motociclistul e bine. Multa soferului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat August 11, 2007 Autor Share Postat August 11, 2007 din cate am inteles e bn motociclistu ! bn k nu a fost mai rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate