Sari la conținut

adrian91089

EX+
  • Număr conținut

    246
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de adrian91089

  1. Ai uitat sa mentionezi ca voi aveti si circuite...nu numai autostrazi fara gropi... ...
  2. adrian91089

    GSXR1000

    Ce-i cu faru' ala negru din a 3a poza?
  3. Acum 10 min m-a sunat cineva si mi-a spus ca in Eforie Nord inainte de intersecta spre Techirghiol era un scuter pe jos iar scuteristul cu o patura pe el si lumanari...se pare ca s-a lovit cu un logan...mai multe detalii nu stiu...pacat R.I.P
  4. M-am dat cu k1 de 600 cu murciellago lp-u...de vreo 5 ori...si din mers si de pe loc...treapta 1 langa mine...treapta 2a..m-am dus...i-am dat cam 2 motociclete... plecarea o avea putin in fata fiind 4x4 da nu era prb sa nu-l ajung.....a recunoscut ca nu are ce sa-mi faca... cand s-a dat jos...direct m-a intrebat...e de 1000 nu??? )))
  5. se vede clar ca e gixxu de 7 juma in accident...noi vorbim de miar...de cel din 2009 ...
  6. Cu niste tobe gen jardine gp ar arata bestial...tot mai are butonul de schimbare a modurilor?
  7. fara cuvinte....de departe cea mai frumoasa la 1000...si cred ca si cea mai puternica
  8. Rf e mai frumoasa..cred ca si mai usoara..si e Suzuki...
  9. Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea ! ai grija la gaz..ca e cam puternica..!
  10. Emotiile trebuiau sa te duca la "Incepatori"...
  11. Ce mai astepti sf de saptamana ? Arde-o prin oras direct... tot sosele's si alea...Io sunt sigur ca ai veleitati de GP...si nu te poate opri decat o masina..sau un camion..
  12. Si io ca si kelu am niste prieteni cu gixxere...care scot media cam 270... ..ai si gasit cui sa-i zici ca nu baga mana in gaz..
  13. De cand am condus masina hidramata, am asteptat sa scoata cineva si o motocicleta...e mult prea relaxant...sper ca intr-un an sa imi iau si eu una...cu toate ca trec de la 120 cai la 75..
  14. Cand calam eu motoare de la mersul intr-o roata ...voi va plimbati cu ele...
  15. Emylyo felicitari pentru noua achizitie...De mult iti doreai o asemenea motoreta..ca multi altii de altfel...sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de bucurii alaturi de ea si cat mai multi kilometrii impreuna..
  16. Salut....am si eu o problema mai grava...deci eu am luat motoreta la 19 mii de km si am facut cu ea pana la 25 mii....acum 2 zile dintr-o data a inceput sa se auda un zgomot metalic in motor si nu mai tragea cum trebuie deloc...am un gixxer din 2001 pe injectie.. am mers cu el asa vreo 2 ore...si i-am mai dat putin ...dupa care s-au auzit niste zgomote puternice ...si pe la 140 in a 3a mi s-a blocat roata spate, am oprit...si acolo a ramas...ulei avea la nivel...cand l-am luat motorul mergea impecabil..acum ...tin sa spun ca nu a fost un motor chiar menajat...si mers f mult pe o roata... dar in 6 mii km sa ma lase ? ce poate fi? multumesc anticipat...
×
×
  • Creează nouă...