chill0ut Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 salutare adevarat a ploat acolo timpul a fost superb nu sint fan harley dar mia placut a meritat drumul facut mai ales ca mam gasit si cu romani bravo lor apropo de ploaie cine vrea cu adevarat sa mearga merge la intoarcere am facut drumul dintro bucata vilach buc greu dar lam facut cu stima Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 (editat) salutare adevarat a ploat acolo timpul a fost superb nu sint fan harley dar mia placut a meritat drumul facut mai ales ca mam gasit si cu romani bravo lor apropo de ploaie cine vrea cu adevarat sa mearga merge la intoarcere am facut drumul dintro bucata vilach buc greu dar lam facut cu stima Pompi S-a meritat. Localnicii spuneau ca ar fi fost in jur de 13 000 de motociclete. Insa nu am dat decit peste niste olteni. Eu am facut drumul cu oprire la Timisoara. Editat Septembrie 14, 2007 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Septembrie 14, 2007 Autor Share Postat Septembrie 14, 2007 Poze a facut cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 Toate pozele au fost puse aici - /index.php?showtopic=137707 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate