Sari la conținut

RIDE TO LIVE

Membru
  • Număr conținut

    301
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de RIDE TO LIVE

  1. Pffff, dar bun ar fii! Nu am mai fost din 2006 la nici o intilnire prin Ro,,,,, Bun ar fii
  2. Perfect JustMe! Marea majoritatea de pareri de pe acest forum, se dezvaluie in jurul gustului personal. Nu putem impune nimanui propriul gust! La unul ai place ghidon inalt la altul ghidon drept, la altul adrenalina si asa mai departe. Deci gustul nu se discuta. Toti sintem motociclisti si ar trebuii sa tinem unul la altul, mai tare ca niste frati. Pt alegerea motociletei ma voi orienta de ce drumuri, trasee vreau sa parcurg, cum vreau sa ma prezint, ca doar motocicleta ne repriznta intr-un oarecate fel. Vreau sa vinez curbe, vreau mai la relax asa, vreau numai prin oras de o cafa. Ce rost are sa iau un Harley si sa ma dau ca depasesc pe toate vitezanele? V-am mai pus niste filmulete mai sus. Harley e o familie mare. Harley Davidson spune asa: Va vind un stil de viata si dau cadou un Harley.
  3. Ce rost au atitea discutii? Uitati-va si savurati
  4. http://www.youtube.com/watch?v=NesKpbAT6qQ
  5. Felicitari si din partea mea! ( jugul telescoape fata de la fostul cadru il mai ai? )
  6. Drecuuu, ieri (12.08.2012)a costat 22 Eoro pt. moto. De nu credeti va pozez biletu
  7. RIDE TO LIVE

    AUSTRIA

    Sa lasi un nr de tel. Inca nu e 100% ca merg Sal
  8. RIDE TO LIVE

    AUSTRIA

    Salut Vlad. Stii eu m-am luat de 3 ani cu trupa Harley de cind sint si posesor. Am fost anul trecut la Wiena Harley Days. Probabil apar si in acest an, e pe Donau Insel. Prin zona pe aici sint cel putin vreo 5 motociclisti romani, care nu vorbesc nici unul cu celalalt. Asa sintem noi. Leider! Va doresc tuturor un sezon minunat, numai bucurii si asfalt uscat!
  9. Maine incarc animalu pe remorca si viiiiiiiiaaaa Romania. Hai primavara hai
  10. Va multumesc, sa vedem cum va fii. Deci, fara urcat moto pe remorca si lipa, lipa, usurel asa catre Ro, nu voi scapa.
  11. Am sunat, insa intra robotul. Numar gresit? Stiti, eu si motorul meu sintem la 750km de TM, intelegeti voi ce vreau sa spun cu verificarea.... Ce variante ar mai fii in afara de curtea Guban?
  12. Vroiam sa va intreb in legatura cu verificarea tehnica la motocicleta; in cite locuri se face in TM? O descriere rapida la tema asta va rog. Voi face pt prima oara.
  13. Mersii si felicitari pentru frumoasa excursie. Cum s-au purtat bastinasii cu voi?
  14. Daca nu va cer prea mult, puteti pune o poza cu ruta insemnata pe harta? Sint curios.... Mersii
  15. Eu apar pe vineri dimi(pe 10. sept ) pe acolo, ar fii fain sa ne intilnim. Mesaj completat .............. Si de maine incepe .............
  16. Aici gasiti poze din 2009, http://www.bikercom.at/event/148633/photos#1&0
  17. Cine pe ce vrea sa doarma din mers hotareste fiecare singur. Nu e vorma acolo numai de Harley, e vorba de o intilnire internationala, cu tot felul de motoare, ciudatenii, unde vin chiar si din USA, sa nu zic Europa si asa mai departe, e vorba de o intilnire cu peste 70.000 de motoare de un Party care e cel mai mare din Europa, foarte bine organizat. Nu vei vedea nici o masina, e doar interzis pentru masini. Vei vedea numai motoare, cit vezi cu ochii, lume bine dispusa si tot ce apartine de distractie.
  18. http://www.europeanbikeweek.com/ Inca un pic,....... Cine vrea, cine poate, se incepe cu planurile. Salutari la toata lumea
  19. Salut omu!!!!!!!! Avind in vedere ca intilnirile Harley sunt cele mai mari si mai bine organizate, pe aici, mergem cu placere. Era intr-o zona de schii, plin de hoteluri si zona perfecta. Acolo aproape era si Kaprun, si KitzbĂźhl si Grossglokner=adica ceva stil trans fagaras, numai mai inalt. La locul de intilnire era un km de tarabe, frigarui, muzica rock, cort cu striptis, customuri expuse, m-am urcat pe unul cu ghidon inalt sa vad de curiozitate, ceva extrem asa. Boss-Hoss-uri, erau si niste gagici pe customuri, cu numere lateral, cu cauciucuri late de juma de metru asa, ce m-au depasit pe drum si nu puteam sa ma tin de ele. Cind am ajuns in zona, numai bine a pornit parada, bine inteles, trage dreapta, intoarcere de 180 de grade si paaam, intre ei. Parada a tinut vreo 2 ore. Si seara la distractii. Ce mi s-a parut ciudat, io cu numere de TM, apoi nici unul nu statea dupa mine, toti ma depaseau si mereau in fata mea apoi incet Nu intelegeam rostul. Salutari la toata lumea !
  20. Am avut de gind sa merg in Kroatia, avind in vedere ca a trebuit sa lucru vineri, asa mi-a iesit simbata duminica, de o Harley-manie de asta. Zona e ca in basme, oricind m-as duce pe acolo. Am prins o vreme, fara nici un nor pe cer, pai sa nu zic seara era inca cald,... in special in cortul ala mare....( era chiar fierbinte) Salutari
×
×
  • Creează nouă...