kanvulf Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Nu e functionala, dar completa si nu e mult de umblat la ea. Judet Vaslui. 0745971723 . Bagati un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byker_boy Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Nu e functionala, dar completa si nu e mult de umblat la ea. Judet Vaslui. 0745971723 . Bagati un pret baga si u niste poze daca ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 Bafta la vanzare !!! Baga niste poze daca ai sa vedem dihania salutari cu faru' daca merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanvulf Postat August 12, 2007 Autor Share Postat August 12, 2007 Salutari! O sa revin cu poze cat de curand. E motorul unui prieten si am zis ca mai bine dau un anunt decat sa sfarseasca la fier vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Salutari! O sa revin cu poze cat de curand. E motorul unui prieten si am zis ca mai bine dau un anunt decat sa sfarseasca la fier vechi Da intradevar ar fi pacat sa ajunga acolo.Mar interesa o mobra asa sa ma joc cu ea sa acumulez cunostinte si bineinteles sa o si fac sa mearga.As vrea sa vad si eu niste poze si eventual si un pret daca se poate.Ms Bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Da intradevar ar fi pacat sa ajunga acolo.Mar interesa o mobra asa sa ma joc cu ea sa acumulez cunostinte si bineinteles sa o si fac sa mearga.As vrea sa vad si eu niste poze si eventual si un pret daca se poate.Ms Bafta la vanzare am eu una merge, dar are nevoie de segmenti pretul este un milion jumate... am si ceva poze , dar sunt cam inselatoare....e mai mica mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanvulf Postat August 14, 2007 Autor Share Postat August 14, 2007 Axi, daca erai baiat elegant deschideai un topic pentru tine, dar se pare ca bunul simt cam lasa de dorit la tine. Daca nu deschideam topicul asta nu-ti mai scoteai mobra la vanzare? Nu o lua in nume de rau...Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Axi, daca erai baiat elegant deschideai un topic pentru tine, dar se pare ca bunul simt cam lasa de dorit la tine. Daca nu deschideam topicul asta nu-ti mai scoteai mobra la vanzare? Nu o lua in nume de rau...Asfalt uscat carei faza scrie undeva ca nu am voie......si asa e plin forumul de topicur cacioase...... asa ca.....sory, daca esti suparat ..... PS, e functionabila, dar ar avean nevoie de un set de segmenti!!! haide-ti....licitatie...o las si la 1,300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 (editat) nu aveti sa imi dati si mie cablu' si corpu' ala de jos de kilometraj bine inteles pe bani sau pe dati un pm numai bine bafta la vazare salutari cu faru' daca merge Editat August 15, 2007 de Denis MBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate