Sari la conținut

Black Wolf

Super Membru
  • Număr conținut

    1.051
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Black Wolf

  1. La Multi Ani man !!!!!!!!!!

  2. Faina faina.Sa o stapanesti sanatos!!!
  3. Black Wolf

    MOTO THURSDAY

    Chiar asa.Sper sa fa euforizeze si pe voi clipul asta cum ma euforizeaza pe mine de vreo 2 ore incoace. http://www.youtube.com/watch?v=Eugd8irEWQw
  4. Incredibila.Felicitari si sa ai parte de ea.
  5. Black Wolf

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Craciun fericit tuturor!!!!!!!!!
  6. Black Wolf

    MOTO THURSDAY

    Care vine joi seara la primarie la un vin/ceai/suc?
  7. Black Wolf

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Salutare tuturor.Ajutati-ma si pe mine cu niste info/tips. Vreau sa imi pun folie pe viziera de la casca dupa ce ii dau un polish sa scot niste urme/zgarieturi etc.Problemele sunt: -de unde pot procura folia(eventual si un scor)? -va rezista? -Dupa ce se va beli folia(probabil o sa se intample dupa ceva vreme)va avea de suferit viziera? Multumesc anticipat.
  8. Black Wolf

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Lasa...mai bine pe pista decat pi cientru sa ne vada pijdili ca suntem coiosi
  9. Salut.Am si eu nevoie de un sfat.Am o casca Roof Boxer care va intra in "refacere" paintjobul e usor de refacut dar viziera nu.Intrebarea e: O pot infolia gen cum sunt geamurile la masini,va rezista?
  10. Black Wolf

    Accidente !

    Asa ghinion....mai rar.
  11. Black Wolf

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Probabil se subintelege ca e cea mai rapida motocicleta de productie de serie.Ca aspect....aiurea...stickere peste tot , dar seamana ca design cu un avion ....cu o aripa de avion=>aerodinamica cat incape.
  12. Black Wolf

    Accidente !

    RIP Credeam ca azi noapte s-a intamplat...ca era smurdu etc pe acolo...Florian...parca te-am vazut prin parcare....s-a intamplat ceva?
  13. Black Wolf

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Am auzit si eu.Dezamagit....
  14. Cum sa nenorocesti niste oameni si sa vrei sa fugi asa....bag seama ca mergea la disco
  15. Black Wolf

    Accidente !

    Eu l-am vazut in zona coraura dupa gara...eram in tramvai. apoi praf si pulbere.Bine ca a scapat.Cat pt slalomuri...era destul de aglomerat pe centru.
  16. Black Wolf

    Accidente !

    Accident astazi pe Bld Revolutiei langa pizzeria Pergola.Motocicleta un R6 AR--SOK.Am ajuns acolo dupa vreo 5 minute.Motocicleta era trantita de asfalt o orma de alunecare destul de mare.Nu stiu exact ce si cum dar dupa cum am obs motociclistul circula regulamentar.El a scapat relativ OK...pantalonii sfasiati umpic lovitura la genunchi si la mana(degete) avea putin sange.Cam atata am vazut eu.Motocicleta...uleiul pe jos far umpic spart ghidonul rupt+altele ...capac carena etc.Atasez niste poze ATENTIE CUM CIRCULATI.!!!!!!!!!!!!!!!!
  17. Black Wolf

    Mesaje(vorbe)discutii!

    A meritat sa-mi faceti in ciuda ca ati gasit casti ROOF si pe site nu apare....acuma puric catalogul sa vad daca este. :laugh:
×
×
  • Creează nouă...