NeBuN@Ke Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 salut mihai, nu te-am uitat in ultima vreme am tinut-o mai mult in petreceri. de iesit cu motoreta mai mult la servici, eu merg aproape in fiecare zi cu ea, insa ca sa strangi lumea pe vremea asta e cam greu, dai de prea multe refuzuri ca sa te mai chinui, din cauza frigului,evident oricum, lasa ca vine si timpu frumos si vom iesi din nou impreuna. numai bine EDIT "salut mihai, nu te-am uitat in ultima vreme am tinut-o mai mult in petreceri. de iesit cu motoreta mai mult la servici, eu merg aproape in fiecare zi cu ea, insa ca sa strangi lumea pe vremea asta e cam greu, dai de prea multe refuzuri ca sa te mai chinui, din cauza frigului,evident oricum, lasa ca vine si timpu frumos si vom iesi din nou impreuna. numai bine." CU SINCERITATE, SI MULTA CALDURA IN INIMA, AL VOSTRU NORO..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 10, 2008 Autor Share Postat Decembrie 10, 2008 Si nu! Nu sunt emo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Si nu! Nu sunt emo!! Esti TRU, bai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Si nu! Nu sunt emo!! Doar ... So ramane pe maine seara o bauta in Otopeni , cu tot cu plimbarica de rigoare?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 11, 2008 Autor Share Postat Decembrie 11, 2008 Doar ... So ramane pe maine seara o bauta in Otopeni , cu tot cu plimbarica de rigoare?! evident! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 craciun fericit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katul Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Sarbatori fericite si La multi ani pentru toata lumea de pe-aci ! sa auzim numai de bine in noul an! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Si la mai multe plimbari!!!! Impreuna,nuormal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Bulibasha,vrem si noi pozele de aseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulibasha Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Ai PM Am dat o tura rapida cu moto astazi Tremura mana pe gaz sa-i dau mai tare dar patina ca dracii... Asta pana mi-a iesit un BMW () de pe o straduta in fata si a inceput sa-mi tremure si curu'... de atunci am mers emo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 hai sa mai iesim pe la plimbari ceva .... diseara se baga careva??? eu rebuie sa'mi recuperez moto din otopeni dupa care ma dau prin bucale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 hai sa mai iesim pe la plimbari ceva .... diseara se baga careva??? eu rebuie sa'mi recuperez moto din otopeni dupa care ma dau prin bucale. Ce-as mai iesi si eu... dar din pacate azi (ca-n fiecare zi) sunt la pantifi, pantaloni la dunga, camasa apretata, cravata ...d-atea necesare intr-o banca. Ziceti si voi mai din timp sa-mi iau si ghiozdanul cu cele necesare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Ce-as mai iesi si eu...dar din pacate azi (ca-n fiecare zi) sunt la pantifi, pantaloni la dunga, camasa apretata, cravata ...d-atea necesare intr-o banca. Ziceti si voi mai din timp sa-mi iau si ghiozdanul cu cele necesare... si eu am acelasi echipament. dar ma duc acasa, ma schimb apoi ies;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Mi-e dor de iesirile la Snagov,Mihailesti cu trupa de demult...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin (a lu` tanase) Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Mi-e dor de iesirile la Snagov,Mihailesti cu trupa de demult...... Chiar asa, iese careva mai tarziu azi, pe la 12:00? Ca trebuie sa imi adorm fetele mai intai ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 poate maine seara. pan atunci sper sa fie gata si motoreta mea. am de indreptat janta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin (a lu` tanase) Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Daca mai e vreun ametzit care citeste topicul asta la ora asta, sa ma contacteze pe ID Mess cata_tanase sau 0722 505 646 sa vedem pe unde ne dam in seara asta, eu o sa ies in curand. Bulan la max! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 uite ce facem noi duminica.... /index.php?...t&p=1900154 tu ce faci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 diseara la ora 21:00 la arc. vreau sa mergem la snagov sa bem o cafea, un suc ceva. asa cujm faceam anul trecut. in caz de ceva tel meu este 0766.752.673 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Fix la topicul asta ma gandeam si eu aseara Poate ma iei si pe mine sa ma duci sa-mi iau moto din Otopeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin (a lu` tanase) Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Buna treaba, sa m-apuc sa ma lupt cu paienjenii de pe sea, sau sa ii iau si pe ei ... nu ma hotarasc... Da` parca as merge pana la Sinaia sa bem o cafea, in fine ne mai sfatuim acolo. Bulan la max! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 up... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 esti sigura? nu vrei sa te mai gandesti putin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 esti sigura? nu vrei sa te mai gandesti putin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate