rockfairy Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 pana acum sunt asa :Roxynel + ??? Roxana Kidrock Noro + ??? ORL Balteanu Bia Jhon + 1 (scz am uitat cum o cheama pe fata ) Nebunake + Nebunika Ivy + ??? Karja (nu a vb nimeni cu el da ii sparg fata daca nu vine...deci vine) Adi Pop,Micisoara sunt inca in dubii ( aproape convinsi ) pe acest Karja il cheama cumva Valentin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 pe acest Karja il cheama cumva Valentin? nu dar il putem boteza,el oricum raspunde la orice nume dar dc intrebi ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 (editat) daca faci ca data trecuta si-ti amintesti la semafor ca l-ai uitat acasa cred ca poate sa ti-l rupa linistita. asa asa saru'mana ca-mi iei apararea si-mi dai voie .. deci kidule .. pune capu la bataie ca ti-l rup in curand @rockfairy: nu .. incepe cu r numele Editat Noiembrie 18, 2009 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2009 pe acest Karja il cheama cumva Valentin? daca vrei sa iti faca un copil sigur il cheama Valentin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 (editat) neaaah no fun asa .. am zis din gasca .. btw kid daca nu ii rupem capul amandoi lui karja sa stii ca ne suparam .. si la nevoie rupem si la altii sa vina PS: asa de placere ma lasi sa ti-l rup si tie? ca mi-am adus aminte de faza cu ardeiul daca nu ma da afara pana de rev , karja o sa munceasca ca un scalv pe plantatie in noapte dintre ani pe acest Karja il cheama cumva Valentin? daca nu ma cheama valentin nu mai vorbesti cu mine? daca imi dai codouri de sf valentin ma cheama cum vrei tu daca vrei sa iti faca un copil sigur il cheama Valentin! poate sa ma alinte si vali chiar Editat Noiembrie 18, 2009 de H3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 ba ce rai sunteti .. n-ai vazut asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2009 ba ce rai sunteti .. n-ai vazut asa ceva ma tu chiar esti blonda? cum adica "n-ai vazut asa ceva"....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 auzi mister still hot .. tu ai mai vazut asa ceva? nu in grupul asta de nebuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 auzi mister still hot .. tu ai mai vazut asa ceva? nu in grupul asta de nebuni io am mai vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 lasa-ti caterinca,faceti la Inscriere Mr Moto misto nu aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 da de ce sa faca mah acolo? nu mai bine va inscrieti si voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 da de ce sa faca mah acolo? nu mai bine va inscrieti si voi? adica sa scrie acolo ca ala a devenit topic de mistocareala si sper sa nu devina si asta,decat dupa ce strang oamenii,atunci puteti sa scrieti ce vreti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 adica sa scrie acolo ca ala a devenit topic de mistocareala si sper sa nu devina si asta,decat dupa ce strang oamenii,atunci puteti sa scrieti ce vreti asa .. pana la urma cati mai trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 asa .. pana la urma cati mai trebuie? 15-20 max...o nimica toata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 15-20 max...o nimica toata pai .. tot e bine .. s-au strans ceva daca mai sunt "doar 15-20" hai ca ne mai gandim cui rupem capu ca sa vina .. pana una alta .. ce se mai aude cu ardeiul meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 pai .. tot e bine .. s-au strans ceva daca mai sunt "doar 15-20"hai ca ne mai gandim cui rupem capu ca sa vina .. pana una alta .. ce se mai aude cu ardeiul meu? habar nu am sunt idei free Karja te vad ca citesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 habar nu am sunt idei free Karja te vad ca citesti am si postat , uite-te mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 neata vrei ardei de ala iute iute sau mai putin iute? am un bax de 10 Kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 (editat) neata vrei ardei de ala iute iute sau mai putin iute? am un bax de 10 Kg neata. ardei copt ...despre asta vorbeam Editat Noiembrie 19, 2009 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 am la congelator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 am la congelator pai si acum zici? kidu il avea pregatit pe masa in bucatarie si l-a uitat .. daca esti ca el si il mai ai si in congelator ...e clar... pastreaza-l de revelion da vezi sa nu-l uiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 19, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2009 pai si acum zici?kidu il avea pregatit pe masa in bucatarie si l-a uitat .. daca esti ca el si il mai ai si in congelator ...e clar... pastreaza-l de revelion da vezi sa nu-l uiti off.... nu mai induce baietii in eroare...lasa ca iti aduc eu un vibrator sau un 600RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Sal aaaa NORO pe tine si pe nebunu va omor ca eu stau si va astept la bere si voi puneti tara la cale .....apropo ce dreac se pune la cale pe aici cumva ceva de revelion?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 off.... nu mai induce baietii in eroare...lasa ca iti aduc eu un vibrator sau un 600RR nu nu pt prima parte .. astept ce e in josul paginii :X bai nene .. eu aici vorbeam serios iar te bagi tu nebune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 20, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2009 Sal aaaa NORO pe tine si pe nebunu va omor ca eu stau si va astept la bere si voi puneti tara la cale .....apropo ce dreac se pune la cale pe aici cumva ceva de revelion?? pai bine domnule, parca era vb sa ne vedem la mine la un vin si tu ne astepti la tine? despre revelion vb pe mess cand ne mai gasim , va iesi ceva mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate