marius45jml Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Se pare ca nu este atat de indicat sa circulam pe cat mai pe dreapta asa cum zic unii. Azi ma intorceam cu masina de la cumparaturi si aproape in dreptul parcului de la circ observ un scuter facut praf si o masina lovita in partea din fata lateral (coltul masinii). Am parcat masina m-am dat jos si am inceput sa intreb si eu in stanga si dreapta cum s-a intamplat accidentul. Se pare ca scuteristul (avea casca pe ghidon), mergea cu 50-60 km/h pe partea dreapta (in dreptul masinilor parcate) si a fost acrosat de o masina care a iesit de pe o straduta sa faca dreapta. Faza este ca soferul a vrut sa se asigure, dar ca sa faca asta a trebuit sa iasa putin in afara ca nu vedea din cauza unei dube parcate exact pe coltul strazii. In acel moment a venit si scuteristul si s-a produs accidentul. Nu am vazut nici o urma de frana. Din cate am inteles scuteristul a avut noroc, s-a ales doar cu cateva julituri si atata tot. O sa postez si 2 poze imediat cum imi gasesc cablul de date, ca nu aveam la mine decat telefonul. --- Mesaj completat în 11 Aug 2007 18:13 -------------Sunt cam slabe, dar se vede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 foarte urat , eu nu circul cat mai pe dreapta . Merg pe mijlocul benzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Mutati topicul asta la Accidente va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flroctavian Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 da dar cred ca si scuterul avea ceva viteza ca altfel poate avea timp sa il evite ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Hai ma fiti seriosi...Nu avea casca...Ce cauta pe scuter fara casca ???Degeaba o tin pe ghidon..Si nu se merge asa mergi pe mijlocul benzii tale....In orice caz pacat!..SAl! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 pacat:( dar nu a fost nici vina celui cu masina nici a lui cu scuteru! a fost vina aluia cu masina ca nu a parcato bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat August 12, 2007 Autor Share Postat August 12, 2007 Asta am zis si eu, i se putea intampla oricui un asemenea ghinion. Legal, cel cu auto. este tras la raspundere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 legal da... dar logic nici unul nu a fost de vina... dar asta este ... ghinion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 ghinion de nesansa ce sa mai .....cu casca fara casca e vina conservarului.....sper ca cel cu masina sa fi avut RCA la o firma serioasa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate