gorem Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 am auzit de curand ca uleiurile sintetice ar ataca magnetoul la modelul Kawasaki el 250B ..nu e verificata chestia si nici nu am pe cine sa intreb . Treaba e ca tocmai am facut schimbul de ulei si am pus Motul sintetic...Stie cineva ceva despre asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Din ce an e motorul? Daca e mai vechi, adica peste 10 ani, sa sti ca japonezul l-a proiectat cu cel putin inca un an 2 inainte asa ca. pe vremea aia nu exista ulei sintetic super adidtivat si garniturile puse de el la motor si cutie nu erau proiectate sa reziste la aditivi din uleiul sintetic. Asa ca fa bine si pune uleiul recomandat in cartea tehnica si nu ce a zis unu si altu. Noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 Conform cartii tehnice: SAE 10W40, 10W50, 20W40, 20W50. DACA NU SCHIMBI FILTRUL INCAPE 1,5 l, SACA SCHIMBI FILTRUL INCAPE1,9l. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gorem Postat August 13, 2007 Autor Share Postat August 13, 2007 Din ce an e motorul? Daca e mai vechi, adica peste 10 ani, sa sti ca japonezul l-a proiectat cu cel putin inca un an 2 inainte asa ca. pe vremea aia nu exista ulei sintetic super adidtivat si garniturile puse de el la motor si cutie nu erau proiectate sa reziste la aditivi din uleiul sintetic. Asa ca fa bine si pune uleiul recomandat in cartea tehnica si nu ce a zis unu si altu. Noroc! motorul e din 1994. am bagat Motul sintetic ca cica e ff bun. credeti ca e bine sa-l schimb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 bagati ce va recomanda manualul de intretinere...lasati aiurelile cu "ulei ff bun" etc.... ps:gorem,completeaza-ti datele in profil. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate