bogdan! Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Am cucerit si moreniul foarte tare traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheDarksider Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Am cucerit si moreniul foarte tare traseul hehe nu uitati de gazda... ;astept si celelalte poze cat mai curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 (editat) hehe nu uitati de gazda... ;astept si celelalte poze cat mai curand Ghidul nostru, riderul rachetei cu pedale , un tip super de treaba si haios , echipa de soc, (Luptatorul cu Albina si Elvetianul Vinovat - Bautorul de Bere facea poze) si cate ceva de pe drum... super atmosfera, super drum Editat August 21, 2007 de cristigrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 (editat) deci traseul a fost: Bucuresti - Targoviste -Moreni - (Capatul pamantului) - Moreni - intors pe un alt drum ce dadea spre DN1A - mogosoaia - Bucuresti Foarte tare drumul, mai ales portiunea Targoviste - Moreni + foarte tare senzatia cand am trecut printr-un satuc unde toata lumea statea la poarta si multi ne faceau cu mana LE: Trebuie neaparat delimitat scuterul Editat August 21, 2007 de bogdan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheDarksider Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 (editat) doamne cum am iesit in poza aia cu ochii inchisi (nu, nu port ochelari si nu vad crucis dar nu a zis nimeni ca trebuie sa fiu fotogenic)... ai vazut ca a meritat sa ne perindam prin satucul ala? stiu eu ce stiu... p.s. bestiale pozele cu domnisoarele (sau ce-or fi) alea... da' unde le-ati gasit mai baieti? hai o poza si de la mine Editat August 21, 2007 de TheDarksider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 bravo...misto expeditia....aia din caruta nu vau intrebat pe unde tineti scuterele,daca le legati,daca aveti alarma la ele etc??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Ghidul nostru, riderul rachetei cu pedale , un tip super de treaba si haios , echipa de soc, (Luptatorul cu Albina si Elvetianul Vinovat - Bautorul de Bere facea poze) si cate ceva de pe drum... super atmosfera, super drum Cristi!....ce-ai fi facut cu un aruncator de flacari?......ma refer la momentul cu caruta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 Cristi!....ce-ai fi facut cu un aruncator de flacari?......ma refer la momentul cu caruta.... nu sunt rasist dar probabil....ca muschi tiganesc flambat --- Mesaj completat în 22 Aug 2007 12:24 ------------- bravo...misto expeditia....aia din caruta nu vau intrebat pe unde tineti scuterele,daca le legati,daca aveti alarma la ele etc??? nu...erau old style mai un fier, mai o sticla goala, mai un ghicit in palma... rudele lor de la BUcuresti insa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ybres Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 deci traseul a fost: Bucuresti - Targoviste -Moreni - (Capatul pamantului) - Moreni - intors pe un alt drum ce dadea spre DN1A - mogosoaia - Bucuresti Foarte tare drumul, mai ales portiunea Targoviste - Moreni + foarte tare senzatia cand am trecut printr-un satuc unde toata lumea statea la poarta si multi ne faceau cu mana ricky.gif LE: Trebuie neaparat delimitat scuterul BV baieti, frumos drum si frumos oras Sa inteleg ca ati facut aprox 200 cu 45 km/h? Atunci pentru adevaratii bikeri, de la zaraza numai respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 BV baieti, frumos drum si frumos oras Sa inteleg ca ati facut aprox 200 cu 45 km/h? Atunci pentru adevaratii bikeri, de la zaraza numai respect 200 si ceva de km ca am bantuit vreo 20 de km dus-intors pe un drum infernal de prost... si mai bagam 60-70km/h dupa care ma opream imi aprindeam o tigara, faceam poze, etc si venea si Bogdan in rest am fost cuminti ( mai putin eu care o taiam uneori in fata ca sa ma dezmortesc) si am mers in echipa cu 50//h, da. tare tanti zaraza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 BV baieti, frumos drum si frumos oras Sa inteleg ca ati facut aprox 200 cu 45 km/h? Atunci pentru adevaratii bikeri, de la zaraza numai respect daca iti face placere sa te plimbi mergi si cu 45km\h...eu cand am luat scuterul,dupa vreo 200 km,si nici nu il delimitasem,m-am intins la un drum balistic interjudetean - Constanta-Tandarei (jud. Ialomita)-Constanta...280 km in total...n-am vazut nici o pb in asta...am capatat experienta,am vazut peisaje frumoase...deci per total a fost un castig.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 daca iti face placere sa te plimbi mergi si cu 45km\h...eu cand am luat scuterul,dupa vreo 200 km,si nici nu il delimitasem,m-am intins la un drum balistic interjudetean - Constanta-Tandarei (jud. Ialomita)-Constanta...280 km in total...n-am vazut nici o pb in asta...am capatat experienta,am vazut peisaje frumoase...deci per total a fost un castig.... Asa este. Bine ai spus. Scuterul meu merge 115. Am probat ieri prima oara din cauza am depasit 1000 de km. Deci am terminat cu rodaj. Dar merg cu mare placere cu 50. In primu rand imi prefer sa merg cu prieteni buni decat singur la plimbare. Chiar daca merge cu 30, si al doilea rand pot sa fac poze chiar si in timpul mersului. Asa am facut ieri 529 poze. lol Excursia a fost SUPER Frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 (editat) bv...! ai rabdare cu facutu' pozelor....eu plec cu aparatu gol de acasa cu capabilitate de 530 poze si ma intorc cu 5-6 poze facute... ps:tu porti tot timpul placa cu "rombaer" sub numar? sau o pui doar la ocazii?daca o porti tot timpul a intrebat vreodata politia ceva? Editat August 22, 2007 de dezkreator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 (editat) bv...! ai rabdare cu facutu' pozelor....eu plec cu aparatu gol de acasa cu capabilitate de 530 poze si ma intorc cu 5-6 poze facute... ps:tu porti tot timpul placa cu "rombaer" sub numar? sau o pui doar la ocazii?daca o porti tot timpul a intrebat vreodata politia ceva? Da, imi place sa fac poze. Numar e pus fix si am mereu. Toate lumea imi spune ca am probleme cu politia daca ma vede. Eu sper ca nu am. Pana acuma nu am fost nici o data oprita. Deci sincer nu stiu ce sa spune politia. Dar e clar ca nu pot sa fie un numar serios. Eu consider ca e un numar "FUN" si sper sa nu face probleme. Editat August 22, 2007 de rombaer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 Da, imi place sa fac poze. Numar e pus fix si am mereu. Toate lumea imi spune ca am probleme cu politia daca ma vede. Eu sper ca nu am. Pana acuma nu am fost nici o data oprita. Deci sincer nu stiu ce sa spune politia. Dar e clar ca nu pot sa fie un numar serios. Eu consider ca e un numar "FUN" si sper sa nu face probleme. poate ne dezvalui si noua ce inseamna sau de la ce vine porecla ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 poate ne dezvalui si noua ce inseamna sau de la ce vine porecla ta? Sigur ca da. Rom-baer Rom - Romania baer- Urs in limba germana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 23, 2007 Autor Share Postat August 23, 2007 Sigur ca da. Rom-baer Rom - Romania baer- Urs in limba germana tare! --- Mesaj completat în 23 Aug 2007 09:29 ------------- tare! LE: we asta o Bulgarie mica pt foto session? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 LE: we asta o Bulgarie mica pt foto session? Absolut PRO Cine sa mai baga ? Cosminake ? Paulkymco ? Bogdan ? Flyingboy ? Vladul ?? Cine ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 23, 2007 Autor Share Postat August 23, 2007 Absolut PRO Cine sa mai baga ? Cosminake ? Paulkymco ? Bogdan ? Flyingboy ? Vladul ?? Cine ??? Se pare ca Bulgaria e condamnata sa vada doar doi scuteristi, Rombaer si cu mine... Haideti mai ca sunt 50 de km si chiar merita sa vedeti macar Rusele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 ati stabilit o data? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 (editat) ati stabilit o data? De duminica anunta 4 zile de furtuna http://vremea.acasa.ro/prognoza_romania_Bucuresti.html Editat August 23, 2007 de rombaer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 24, 2007 Autor Share Postat August 24, 2007 De duminica anunta 4 zile de furtuna http://vremea.acasa.ro/prognoza_romania_Bucuresti.html MIhai, a aparut un botez sa-l filmez maine asa ca Bulgaria daca e duminica... oki? sper sa n-am repetitii duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 MIhai, a aparut un botez sa-l filmez maine asa ca Bulgaria daca e duminica... oki? sper sa n-am repetitii duminica Duminica anunta furtuna. Nu putem sa facem poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 24, 2007 Autor Share Postat August 24, 2007 Duminica anunta furtuna. Nu putem sa facem poze. deci amanam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 deci amanam? Da, nu am chef sa merg pe ploaie. Mergem mai bine cand e soare. Mergem dupa tura de buzau.... --- Mesaj completat în 25 Aug 2007 00:47 ------------- Da, nu am chef sa merg pe ploaie. Mergem mai bine cand e soare. Mergem dupa tura de buzau.... Sa pare ca am o problema. Am primit azi un plic de la Politia rutiera cu o poza. Am intrat in radar ? Bogdan, Cristi aveti si voi primit un plic de Politia. Era din marti unde eram pe la Targoviste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate