aleen Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Am uitat sa mentionez ca problema ar fi alta ca nu imi incarca bateria am releu de incarcare sau cum ii spune ars sau bulit nu stiu exact asa ca am nevoie de ajutor neaparat pls....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banicaiulian Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 (editat) Am uitat sa mentionez ca problema ar fi alta ca nu imi incarca bateria am releu de incarcare sau cum ii spune ars sau bulit nu stiu exact asa ca am nevoie de ajutor neaparat pls....... /index.php?...=127275&hl= - ar fi un regulator de tensiune.. 75 eur .. dar din ce zic baietii nu prea ar fi fiabil, ca se incinge, si se strica repede... ai putea sa il iei pe asta, si sa ii mai adaugi un radiator ceva mai mare, o optiune, sau sa iti construiesti cred unul nou... dar nu stiu ce tip de alternator ai tu.. un reply, si sa auzim de bine .. :later: Ar mai fi sa masori tensiunea la intrarea lui, la iesire.. nu stiu cum e tipul asta de regulator.. probabil iesiri separate pt aprindere, iluminat si incarcare.. daca la restul e bine, inseamna ca e sigur regulatorul.. Editat Septembrie 27, 2007 de banicaiulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate