kpax Postat Noiembrie 25, 2004 Share Postat Noiembrie 25, 2004 Salutari, Cunoaste cineva un comerciant care aduce la comanda tobe de espament? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Noiembrie 25, 2004 Share Postat Noiembrie 25, 2004 Salutari,Cunoaste cineva un comerciant care aduce la comanda tobe de espament? United Motors .. Akrapovic .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Noiembrie 25, 2004 Share Postat Noiembrie 25, 2004 E mult mai rentabil sa vorbesti cu "baietii" Intai mai intreaba in cercuri restranse si dup'aia te interesezi la comercianti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Noiembrie 25, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2004 Acrapovic??? Va costa mai mult toba decat motorul......... Din pacate din gasca de prieteni nimeni nu sa pus la schimbatul tobei. E adevarat ca e greu de gasit un sunet "cool" dar din pacate nu am suportul financiar pentru a incerca mai multe modele. Si inca o problema. Motorul e din '93 iar lista brandurilor care se potrivesc este extrem de restransa. Cele mai multe variante am gasit la MICRON. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Noiembrie 25, 2004 Share Postat Noiembrie 25, 2004 Daca vrei sa reduci costurile si sa amplifici sunetul uite un sfat: Pas 1: De duci in Vitan si achizitionezi 1 sau 2 toba/e de Dacia (modelul Sport) Pas 2: Te bagi cu autogenul in ea , ii modifici curbura si lungimea cotului , dupa cerinte . Pas 3: Montaj foarte rapid in ograda proprie Dupa 1 luna esti obligat sa repeti doar pasii 1, 2 si 3 din cauza ca se scutura (toba) de vata de sticla si sunetul devine din Cool in Insuportabil. Procedeu testat si brevetat de mine! Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Noiembrie 25, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2004 Bravo A devenit deci Registered Trademank!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Noiembrie 25, 2004 Share Postat Noiembrie 25, 2004 Acrapovic???Va costa mai mult toba decat motorul......... Un Akrapovic pt 636 .. 400 Euro .. Acum depinde si ce motor ai .. ai pputea sa rogi pe cineva sa ti o aduca de afara .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Noiembrie 25, 2004 Share Postat Noiembrie 25, 2004 400 doar finalu, e mocca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Noiembrie 30, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2004 RF600 Nici pe ebay nici pe mobile nu prea sunt tobe second hand. Exista vreun alt site de vanzari accesorii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 poate e o informatie eronata, in sensul ca poate nu este ceea ce cauti, dar la metrou la romana, exista magazinul MotoMarket (au si niscai tobe(speed) si ghidoane ( chopper). bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hay51 Postat Februarie 15, 2005 Share Postat Februarie 15, 2005 RF600Nici pe ebay nici pe mobile nu prea sunt tobe second hand. Exista vreun alt site de vanzari accesorii? POTI SA IEI DOAR TOBA FINALA SI DACA NU VREI FITE (CARBON, TITANIUM ,OVAL) POTI SA ITI IEI SI NOUA L SUPER PRET. DACA NU ITI REZOLVI DA-MI UN MAIL SI INCERC SA TE AJUT. EU MI-AM LUAT PT BUSA DEVIL MAGNUM OVO CARBON-2 BUC LA SUPER PRET SI MAI AVEA TOBE . BAFTA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Februarie 16, 2005 Share Postat Februarie 16, 2005 Akrapovici e cel mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate