Klaus Postat Noiembrie 26, 2004 Share Postat Noiembrie 26, 2004 asa da intruniri, omorati conservele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Noiembrie 26, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2004 Am mai vazut un motor ca asta tot in poze din reviste la intrunirile lor, se pare ca s-a mai tzignit un chopperist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 26, 2004 Share Postat Noiembrie 26, 2004 ala da "apehanger"......cred ca in 100m esti deja obosit. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Noiembrie 26, 2004 Share Postat Noiembrie 26, 2004 (editat) Interesant trike-ul ala...cu 5 rotzi ) (ati vazut masinutile alea din dreapta-jos?) Ape hager-ul ala cred ca a fost facut mai mult pt pasager Editat Noiembrie 26, 2004 de xtx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate