m3talik Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Salut, Ce oglinzi mai inalte sau mai strambe as putea folosi la mobra hoinar? Am o singura oglinda si imi vad doar umerii...eu vreau sa vad in spate, sa nu mai intorc capu...k poate intru in ceva... Ce s-ar potrivi? De unde iau? Aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Salut, Ce oglinzi mai inalte sau mai strambe as putea folosi la mobra hoinar? Am o singura oglinda si imi vad doar umerii...eu vreau sa vad in spate, sa nu mai intorc capu...k poate intru in ceva... Ce s-ar potrivi? De unde iau? Aveti? Salut.Ai putea sa folosesti oglinzi de lada sau ceva in genu.Is cromate si se potrivesc perfect la astfel de motoare.Altceva ce am vazut is pe la magazine de piese auto is niste oglinzi cromate rotunde destul de mari si bratul destul de lung.Sper sa iti fie de folos sfatul.Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Du-te in targul de la vitan acolo sint de plastic cromat, ai grija sa-ti dea toate piulitele, daca vrei ceva mai de soi cumpara-ti de la louis.de. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talik Postat August 17, 2007 Autor Share Postat August 17, 2007 m-am uitat putin pe site..nu gasesc tot siteul e in germana? sau au si o parte in engleza? Da-mi un link exact daca se poate, k eu nu m-am descurcat... Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 http://www.louis.de/_30fb7d6d649da094bf0da...r&grwgr=465 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate