ionut73 Postat Noiembrie 27, 2004 Share Postat Noiembrie 27, 2004 Salutare, Ma intereseaza care sunt diferentele intre LC4 Adventure si Enduro, modelele 2004 - 2005. Eu stiu asa: - alt rezervor si alte faruri (astea sunt evidente) - Adventure e putin mai inalt decat enduro - Adventure are 2 discuri de frana pe fata - Adventure are tripmaster. Poate cineva sa-mi explice care este diferenta practica intre asta si jurnalierul dublu de pe LC4 Enduro? - vin echipate standard cu alte cauciucuriL: Adventure cu Metzeler 3 Sahara. Cu ce cauciucuri se echipeaza Enduro? - Adventure are ambreiaj hidraulic. Asa e? - Adventure are o sa mai moale, mai confortabila. Daca am gresit ceva mai sus sau stiti si alte diferente, please shoot! Si inca 3 intrebari: - Adventure are in standard scut de motor? - Ghidonul la Adventure este mai sus? - Este alta pozitie in sa decat pe enduro? Merci, Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Noiembrie 27, 2004 Share Postat Noiembrie 27, 2004 Are scut standard din duraluminiu Atentie nu ai specificat anul de fabriciatie: - astfel 2001, 2002, 2003 au decit un singur disc de frana pe fata; 2004 are doua. - seile sunt la fel de la 2001 la 2004 - la enduro saua este la fel ca la ADV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Noiembrie 27, 2004 Share Postat Noiembrie 27, 2004 2004 si 2005 ca ani de fabricatie Adventure nu cred ca a aparut model 2005 si nici enduro - ambreiajul hidraulic este pus pe LC4 din 2003 mai jos ca an are ambreiaj actionat prin cablu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EGLY Postat Noiembrie 27, 2004 Share Postat Noiembrie 27, 2004 Adventure/Enduro - Adventure e putin mai inalt decat enduro ~garda la sol 315/300mm ~inaltime sa 945/910mm - Adventure are 2 discuri de frana pe fata - Adventure are tripmaster. Poate cineva sa-mi explice care este diferenta practica intre asta si jurnalierul dublu de pe LC4 Enduro? ~Tripmasterul este identic la cele doua modele - vin echipate standard cu alte cauciucuriL: Adventure cu Metzeler 3 Sahara. Cu ce cauciucuri se echipeaza Enduro? ~Bridgestone MW301/MW302 fata/spate - Adventure are ambreiaj hidraulic. Asa e? ~toate modelele din 2004 sunt echipate cu ambreiaj hidraulic (inclusiv cele de copii ) - Adventure are o sa mai moale, mai confortabila - Adventure are in standard scut de motor? ~Da - Ghidonul la Adventure este mai sus? ~Ghidonul este identic la cele doua modele difera doar pozitia in sa care da "impresia" de ghidon mai jos Salut Zsolt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat Noiembrie 27, 2004 Share Postat Noiembrie 27, 2004 Se pot monta pe Adventure mansoane incalzite electric si alte "accesorii" de genul asta? Adica are o iesire/priza pentru legat diversi consumatori auxiliari (manusi, veston etc). Suporta instalatia electrica astfel de solicitari? Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Noiembrie 27, 2004 Share Postat Noiembrie 27, 2004 Adventure incepand cu 2003 are pe bord o priza la care poti conecta in principiu road-book-ul si/sau GPS-ul. Ca accesorii originale nu exista mansoane incalzite, dar poate gasesti ceva care sa se potriveasca de la TOURATECH (dar totusi nu cred) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Noiembrie 27, 2004 Share Postat Noiembrie 27, 2004 @ionut73: eu te astept... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat Noiembrie 27, 2004 Share Postat Noiembrie 27, 2004 Am gasit niste variante aici: http://www.dual-star.com/index2/Brand/KTM/For%20KTMs.htm http://www.powerletproducts.com/ Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 30, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2004 merci pentru rapsunsuri. Inca o intrebare:P au aceleasi amortizoare fata? Pe site la KTM scrie ca LC4 Enduro ar avea amortizoare de 43 m si adventure de 48 mm. Care-i treaba? Conteaza mult diferenta asta? Sigur e aceeasi sa pe ambele modele? Mie mi se pare mai groasa/ mai moale aia de la Adventure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat Noiembrie 30, 2004 Share Postat Noiembrie 30, 2004 Daca-ti iei un Adventure, sa ne tii la curent. Impresii, pareri... Mi-ai dat de gandit intr-un alt thread, si cred ca la anul un Adventure o sa fie. Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 30, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2004 imi iau sigur LC4. Nu stiu inca daca o sa fie Enduro sau Adventure si daca o sa fie nou sau de 2-3 ani oricum, la primavara orice ar fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat Noiembrie 30, 2004 Share Postat Noiembrie 30, 2004 (editat) La mine e mai simplu, Adventure e mult mai aproape de ce am de gand sa fac. Imi place modelul asta nou, cu aripa fata mai "street-oriented" (2004-2005) Bafta la cautari! Dragos Editat Noiembrie 30, 2004 de digitallysane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raz Postat Decembrie 1, 2004 Share Postat Decembrie 1, 2004 Chiar daca diametrul jambelor e acelasi 43 sau 48mm au arcuri si amortizoare diferite:au greutati diferite si setarea amortizoarelor [compresie si detenta] difera,cit si pretensionarea arcurilor. Pe www.ktmtalk.com poti sa afli mai multe ca si pe www.ktm-sommer.de unde au un catalog special si la sectiunea fahrwerkgasesti tot ce-ti trebuie! Bafta! razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Decembrie 1, 2004 Share Postat Decembrie 1, 2004 CUMPARATI DIAVOLI TAZMANIENI PRIETENI ; DE CHIEZESTI ESTE PLIN !!!!! NU O SA REGRETATI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 3, 2004 Autor Share Postat Decembrie 3, 2004 merci razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate