Byker_boy Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 Am si io o intrebare :Se poate schimba cilindrul unei jawe de 123 cmc cu unul de 175? PS ,are cineva vre-un cilindru de jawa 175(cu 2 tobe) la o cota cat mai mica? Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 Am si io o intrebare :Se poate schimba cilindrul unei jawe de 123 cmc cu unul de 175? PS ,are cineva vre-un cilindru de jawa 175(cu 2 tobe) la o cota cat mai mica? Multumesc anticipat! ghinion nu poti pune cilindru de 175, pt k nu iti da la prezoane in primul rand, iar cum biela este scurta, nu itimai ajunge pistonul sus.... mai bine alezeaza cilindru ala de 125 la cota de reparatie pt pistonul care il ai....(de 175)... nu poti face ce ai zis...am probat eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byker_boy Postat August 19, 2007 Autor Share Postat August 19, 2007 ghinion nu poti pune cilindru de 175, pt k nu iti da la prezoane in primul rand, iar cum biela este scurta, nu itimai ajunge pistonul sus.... mai bine alezeaza cilindru ala de 125 la cota de reparatie pt pistonul care il ai....(de 175)... nu poti face ce ai zis...am probat eu Multumesc! Dar este destul de gros in carne ? dak alezez pana la 175 nu se va incinge motorul mai repede ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 ghinion nu poti pune cilindru de 175, pt k nu iti da la prezoane in primul rand, iar cum biela este scurta, nu itimai ajunge pistonul sus.... mai bine alezeaza cilindru ala de 125 la cota de reparatie pt pistonul care il ai....(de 175)... nu poti face ce ai zis...am probat eu la un cz 125 am pus eu cilindru de cz175 sport cu ceva largire in bloc pentru a intra cilindrul si sudura uramata de largirea ferestrelor de transfer in blocul motor. alezajul la 175 e de 58 mm ( cota 0 ) pana la 59 (cota 4) si nu cred ca permite cilindrul de 125...pentru piese suna la MOTOR-LINE TG. MURES este pe undeva pe site nr... 0747106860 , si cu rabdare gasesti si scheme electrice pe site-uri despre jawa-cz. SUCCES ! sunt motoare nepretentioase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byker_boy Postat August 19, 2007 Autor Share Postat August 19, 2007 la un cz 125 am pus eu cilindru de cz175 sport cu ceva largire in bloc pentru a intra cilindrul si sudura uramata de largirea ferestrelor de transfer in blocul motor. alezajul la 175 e de 58 mm ( cota 0 ) pana la 59 (cota 4) si nu cred ca permite cilindrul de 125...pentru piese suna la MOTOR-LINE TG. MURES este pe undeva pe site nr... 0747106860 , si cu rabdare gasesti si scheme electrice pe site-uri despre jawa-cz. SUCCES ! sunt motoare nepretentioase. MULTUMESC PENTRU RASPUNS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gal Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Salut baieti ! Incep cu ... sunt nebun dupa jawa tip 356 si 559 adica cea de 175 si 250 ... le am pe ambele dar ma chinui la gasit piese si restaurare mai ales pt cea de 175..... va rog orice piese aveti pt 175 ma intereseaza (motorul e restaurat si sper sa se trezeasca vioi) in schimb nu am ceasul de bord, jenti, scarite bune, etc la cea de doijuma ma intereseaza ceasul de bord si farul ................ poate ma ajutati cu ceva ... macar informatii de unde sa gasesc etc .... Multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Salut baieti ! Incep cu ... sunt nebun dupa jawa tip 356 si 559 adica cea de 175 si 250 ... le am pe ambele dar ma chinui la gasit piese si restaurare mai ales pt cea de 175..... va rog orice piese aveti pt 175 ma intereseaza (motorul e restaurat si sper sa se trezeasca vioi) in schimb nu am ceasul de bord, jenti, scarite bune, etc la cea de doijuma ma intereseaza ceasul de bord si farul ................ poate ma ajutati cu ceva ... macar informatii de unde sa gasesc etc .... Multumesc mult am eu doua roti ( fata si spate ) de 16" cu gume pe ele si un rezervor ( dar are emblema CZ- nu jawa).....restul am dus la fier vechi...din lipsa de amatori ca si tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 na ca se poate... am descoperit acum 10 minute... pui cilindru de 175 si o sa aiba 153 cmc... da nush ce mai trebe modificat la cilindru de 175, parca trebe ridicat cu 4mm... citeste in ce ti-am pus... si multa bafta CZ_125_to_150_upgrade.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate