zamonkh Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 primul meu an in calitate de detinator de moto, prima iesire ia afara buc, rezultat pozitiv pe toate planurile. desi trebuia sa facem un tur de tara impreuna cu alti posesori de moto, din cauza unor probele la servici am ramas doar eu cu nevasta si am zis k nu trebuie sa pierdem ocazia si ce-o fi o fi. pana la urma a iesit destul de bine. munte, liniste, motor la dispozitie, ingredientele perfecte pt cateva zile de facut altceva decat munca ,munca si iar munca. traseu buc-pitesti-valea oltului-brezoi-ciungetu-petrimanu (si aici am facut noi o bucatica din transalpina - sport-turing-ul meu nu e facut pt asa ceva) iata cateva poze sper sa va placa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Super peisaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
modjo4fun Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Felicitari! Si pentru mine a fost primul an de motociclist si totusi mai departe de Tulcea ( 125 km distanta - eu fiind din CT) nu am reusit sa merg. Offf, sper ca la anul macar! Asfalt uscat si la mai multe calatorii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate