Sari la conținut

zamonkh

INACTIV
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucharest
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    suzuki gsx-r 750
  • Numar Moto
    b-xx-ppg
  • Club
    my club

Informații profil

  • Motociclete detinute
    honda cbr 1000f

zamonkh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. am o veste proasta... in urma unor intamplari nefericite pe plan personal imi pare nespus de rau sa va anunt ca trebuie sa renunt la mimivacanta in grecia......stiu ca v'am dat peste cap niste planuri........si imi asum responsabilitatea.......sper sa ma intelegeti dar asta e situatia............. deci cei care vor sa arunce cu pietre sa o faca dar mie imi pare rau e de 2 ori mai mai mult decat voi ca nu pot sa merg ................ va doresc minivacanta supereusita si sa va distrati ............
  2. si cunoaste cineva vre'un vraci sa ne puna pile la nenea soare sa fie cu noi tot timpul?
  3. sunt proaspat detinator de gsx-r 750 din 98. as avea si eu o rugaminte: unde gasesc crash-pad-uri ? am tot incercat pe la magazine si imi zic ca nu au decat pt modele noi si ca ar merge luat de la alt model de gsx-r mai nou, facuta o adaptare ........... a'ti facut asa ceva? voi de unde vi le'ati luat? ms anticipat.......
  4. pe mine ma intereseaza lc4 ca motocicleta de oras si de distractii off-road. ma gandesc ca in oras ar fi mai bun(in comparatie cu ce am eu acum) un enduro sau cros(te strecori mai repede). voi ce ziceti?
  5. eu nu pot scapa de la servici decat cel mai devreme la ora 14.00. dar pana se incing treburile pe acolo sunt si eu prezent.
  6. si eu snt in aceeasi situatie ca si tine .....asa k o sa urmaresc topicul sa vad noutati despre lc4. nu ezita sa le postezi orcat de neinsemnate ar fii ele.........
  7. mai e loc? as vrea si eu sa vin........nu sunt sigur......am discutat noi de ce nu sunt sigur. dar poate ne intalnim la SMAEB si mai discutam acolo. pana una alta treceti-ma pe lista nehotaratilor. zamonkh (costi) - honda 1000f - 2 pers. george - yamaha r6 - 2 pers. conserva BMW - 2 pers.
  8. ce...........zicea careva de o plimbarica? unde, cum............... ziceti ca veniti maine la arc la 10.00 - 10.30 ???? ma bate gandul sa va insotesc hotarati precis sa nu vin acolo si sa fiu singur hai k plange hondita mea saraca s-a saturat de stat in garaj.
  9. urmaresc de ceva vreme discutia asta.lipseste ceva:o intalnire innainte de plecare. personal vreau sa ajung in grecia de paste dar inca mai caut varianta care sa-mi convina cel mai mult. stabiliti si voi o intalnire sa discutam face to face.
  10. si pentru cei care ies de la svc pe la ora 20.00 ? eu o sa incerc sa ajung dar la ora asta ies de la svc si sper sa va mai prind acolo.
  11. Despre ce e vorba. vreau sa aflu locuri in care ati fost si v-au placut. nu de alta dar vine sezonul si ........ vreau sa stiu cam pe unde sa apuc, sa zicem obiectivele principale. m-am saturat de cheia, valea prahovei, mare (vama, mamaia,etc.),etc. devine plictisitor. vreau ceva nou. si pentru k eu am inceput aceasta discutie iata unde am fost eu anul trecut si mi-a placut la nebunie. www.petrimanu.ro zona e mai mult pentru enduro dar mie nu mi-a pasat a mers si cu cbr-ul meu.
  12. si knd ma gandesc k am facut armata in corbu.am vazut poza din link aia cu intersectia de la intrarea in comuna acum e un semn kre indik plaja ehhhhheeee atunci aveam de mers 4 km pe jos in directia aia. da tot pe atunci k am facut aia 4 km de m-am saturat am avut timp sa vad si plaja, era goala taranii din corbu si din comunele vecine veneau acolo isi spalau caii si se mai balaceau si ei odata cu animalele. banieisc k atunci era raiul pe pamant, acu o sa se strice si locatia asta.
  13. vitezele exact nu mi le mai amintesc dar sunt afisate la intrarea in tara. cred k snt cam k la noi. in legatura cu detectoarele in bg nu prea ai ce face cu ele k gaborii te pandesc la cotitura si snt dotati cu pistoale radar asa k pe bg cred k se va merge cu vit legala. dc tot va bate gandul alergati pe bg luati-va cu voi tigari, cu 2 pachete sau 5 sau 10 euro ati scapat. pe gr nu e prbl de vit k pe acolo nu prea snt gabori pe strazi si oricum se va circula mai mult pe autostrada.
×
×
  • Creează nouă...