ionescu_george_bz Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Am si io o mobra si parca prea baraie. Ce imi recomandati sa pun in toba sa nu mai baraie in halul ala?? Eventual poate avetzi niste site de vanzare?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talik Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Am si io o mobra si parca prea baraie. Ce imi recomandati sa pun in toba sa nu mai baraie in halul ala?? Eventual poate avetzi niste site de vanzare?? si pe mine ma intereseaza. pentru hoinaru meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Am si io o mobra si parca prea baraie. Ce imi recomandati sa pun in toba sa nu mai baraie in halul ala?? Eventual poate avetzi niste site de vanzare?? pai daca ai puteA SA II PUI O TOBA DE CEVA CROSS...SIGUR AR MERGE ALTCUMVA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 pai daca ai puteA SA II PUI O TOBA DE CEVA CROSS...SIGUR AR MERGE ALTCUMVA chiar aveam de gand sa ma duc pana la dezmembrari sa ma uit de piese..chiar am sa ma uit de o toba de cross! dak mai avetzi careva idei postatzi is binevenite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Am si io o mobra si parca prea baraie. Ce imi recomandati sa pun in toba sa nu mai baraie in halul ala?? Eventual poate avetzi niste site de vanzare?? pune acolo la surubu' unde se strange pe chilindru pune niste calt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 pune acolo la surubu' unde se strange pe chilindru pune niste calt auzi george , "cumpara-i " proiectu tobei de la denis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 ce proiect axi??? toba mea ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 ce proiect axi??? toba mea ??? doar proiec tul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 nu il dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 (editat) nu il dau ce proiect aveai u la toba ta? Editat August 21, 2007 de ionescu_george_bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Toba mea facuta de cross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 tare.... pai si io ma gandeam sa fac acelasi lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 tare.... pai si io ma gandeam sa fac acelasi lucru ce coincidenta spor la modificari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 merci merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 pai da george aveam acelasi idei lol spor la modificat sa iti iasa cum vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 pai da george aveam acelasi idei lol spor la modificat sa iti iasa cum vrei tu sper sa iasa k lumea abia astept sa o termin sa o pun in legalitate (intretimp poate iau si carnetul) si sa vin pe ea calare aksa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 asa da fain las ca la anu vreau sa fac o excursie numa sa gasesc cu cine sa vin si vin in buzau si bem o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 asa da fain las ca la anu vreau sa fac o excursie numa sa gasesc cu cine sa vin si vin in buzau si bem o bere te astept la o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 o sa vin si o sa bem o bere si merem la axi tu cu mobra eu cu cagivuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 o sa vin si o sa bem o bere si merem la axi tu cu mobra eu cu cagivuta daaa ar fi super tare dar totu e sa fie dupa Bac si inscrierile la facultate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 anu viitor in mai ?? ca in aprilie dau pt carnet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 anu viitor in mai ?? ca in aprilie dau pt carnet nuuu k exact atunci o sa las toate deoparte k sa invatz pt bac tre in vara undeva aproape de august oricum mai e destul timp pana atunci si mai vorbim noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 aham sper sa mergem la axi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talik Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 de unde iau si eu o toba de cross? aveti vreunu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 care mai avetzi sfaturi pt toba is bine venite poate nishte site de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate