flavius0789 Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 iti dau yo toba de mobra sau de hoinar.a de hoinar nu mai are filtre,doar de mobra,toata toba sau ce te intereseaza din ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 iti dau yo toba de mobra sau de hoinar.a de hoinar nu mai are filtre,doar de mobra,toata toba sau ce te intereseaza din ea. ma intereseaza sitele din ea oricu fa si nishte poze la ea dak potzi i posteaza le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 ai grija cu toba aia ca poate cazi si mai rau ai grija omu numai bine asfalt uscat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 ai grija cu toba aia ca poate cazi si mai rau ai grija omu numai bine asfalt uscat !!! las mah k am grija d acu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius0789 Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 mobra o am la tara la 30 km.ii fac poze la toba knd ma duc.yo-s din GJ.distanta mare intre noi.cand treci pe-aici,rezolvam.sau cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 28, 2007 Autor Share Postat August 28, 2007 mobra o am la tara la 30 km.ii fac poze la toba knd ma duc.yo-s din GJ.distanta mare intre noi.cand treci pe-aici,rezolvam.sau cum? mai dak esti amabil sa trimiti prin posta si platesc io ar fi bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byker_boy Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 nu ati incercat sa ii puneti toba de mz "gat de lup"? e FF silentioasa...sau macar sitele dak s-ar potrivi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius0789 Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 am pus la un hoinar un gat din asta de lup si nu se mai auzea nici pas...nu prea s-a potrivit da' l-am facut sa se potriveasca. asa am mai scapat de vecini(k cica ii trezam.....cu ce,nush)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 29, 2007 Autor Share Postat August 29, 2007 (editat) si cine are sa mi dea si mie va rog frumos dau bani bere ce o fi @flavius0789 potzi posta o poza cu toba ta de mz??? chiar as vrea sa vad cum arata pe hoinar Editat August 29, 2007 de ionescu_george_bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 omule sper sa te faci bine cu si sa te reapuci de mobra toate bune si frumoase salutari cu faru' daca merge sau ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu M Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Am avut MOBRA cu motor de HOINAR cu toba facuta dupa o motoreta nemteasca . Iti pot trimite o schita . Scrie pe WWW/remorcamoto@yahoo.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 omu' poti sa iti faci toba si dintr-o teava,daca nu ai una buna cel mai bine e sa iti cumperi una normala,cred ca mai am eu sitele,cat dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate