zgaiba Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 am si eu un scuter Kanda Dynamic ...........si ca acte am doar o Facturi Fiscala pe ea scrie seria motor si seria sasiu...........dar factura nu este pe numele meu eu asa l-am cumparat......se poate inscrie doar cu factura fiscala (este luat la first bike) Eu locuiesc in bucuresti ........unde ar trebuii sa ma duc intai si intai pt a putea inmatricula scuterul ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Pai la voi in buc cred k prima data va duceti la rar si dupa aia la primarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Cu factura fiscala mergi si faci un cvc, cu numele de pe factura si cu datele tale . Dupa aceea: -mergi la rar pt.identificare si ce se mai face acolo -apoi,la primarie sa achiti taxele -primaria i-ti face un talon dupa care te vor trimite sa-ti faci numar (pe mine m-au trimis la Vesta International langa pod la Otopeni ,sa nu mai zic ca aia sunt in concediu pana pe 3 septembrie ) -la cei care fac numere mai platesti cateva taxe in valoare de cateva zeci de lei ,pana in 50 de lei -numerele dureaza cateva zile,3-4,depinde. cam atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zgaiba Postat August 23, 2007 Autor Share Postat August 23, 2007 Cu factura fiscala mergi si faci un cvc, cu numele de pe factura si cu datele tale . Dupa aceea: -mergi la rar pt.identificare si ce se mai face acolo -apoi,la primarie sa achiti taxele -primaria i-ti face un talon dupa care te vor trimite sa-ti faci numar (pe mine m-au trimis la Vesta International langa pod la Otopeni ,sa nu mai zic ca aia sunt in concediu pana pe 3 septembrie ) -la cei care fac numere mai platesti cateva taxe in valoare de cateva zeci de lei ,pana in 50 de lei -numerele dureaza cateva zile,3-4,depinde. cam atat. contractul de vanzare-cumparare pot sa il fac si eu ??? pe o foaie ???? sau altfel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 contractul de vanzare-cumparare pot sa il fac si eu ??? pe o foaie ???? sau altfel In cluj la primarie mi s-a spus ca poate fi si scris de mana. Eu insa am luat un formular tip de vanzare cumparare motorete si l-am facut in doua exemplare: 1 pt mine si unul pt vanzator. Sa nu uiti sa treci pret pe contract si logic si datele vanzatorului si cumparatorului, ca altfel e nul (dar pretul e si el neaparat). NOrmal ar fi fost sa il fac la notar , dar mai platesti si acolo ceva timbre si taxe si prostii... Tu hotarasti. Intreaba intai de ce ai nevoie la primarie sau la politie, adica unde vrei s ail inscrii. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 De preferat este sa-l faci la la cei care fac acte auto,te costa 20 de lei si este mult mai legal decat de mana...practic acela de mana nu are nici o valoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat August 25, 2007 Share Postat August 25, 2007 De preferat este sa-l faci la la cei care fac acte auto,te costa 20 de lei si este mult mai legal decat de mana...practic acela de mana nu are nici o valoare. Ambele sunt legale! Al doilea e sub semnatura privata si e un act valabil (cu conditia sa fie bine facut) care atesta ca acel bun a fost vandut, respectiv cumparat. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate