miboni05 Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Vreau sa-mi cumpar un BMW R1100RT si vreau sa stiu si eu cam cat consuma ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 25% ce dracu te doare cat consuma iti place o iei asta e marea problema? cat consuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dext3r Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 (editat) cam 5-5.5% ..... din auzite !! ...... si pe mine ma "omoara " modelu ala !! Editat August 24, 2007 de Dext3r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LGO Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 La o motocicleta de asemenea nivel consumul nu este relevant, consuma atata cat ai dai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dext3r Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 La o motocicleta de asemenea nivel consumul nu este relevant, consuma atata cat ai dai... Adevarat graiesti ....... hai noroc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate