ninja Postat August 11, 2003 Share Postat August 11, 2003 eu tzi-as sugera un triciclu vezi ca sint citeva poze prin grupul chopperistilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat August 11, 2003 Autor Share Postat August 11, 2003 trebuie sa vina in romania dupa 15 august; unii mi-au zis ca e manevrabila, usoara, finutza etc...si apoi 636 imi ajunge pt inceput, cred ca ma va depasi, dar voi incerca sa fac imposibilu mai cunosc eu unii chiar si-au luat busa din prima deci totul este posibil!!! Mada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat August 13, 2003 Share Postat August 13, 2003 Eu cred ca saraca fata are o mare nebuloasa in cap si nu prea mai poarte judeca corect. Dupa ce am citit toate mesajele de aici am observat ca maia toti spuneti ca daca ai CREIER merge treaba! Eu subscriu aici cu mult drag, pt ca si eu am patit-o la fel atunci cand m-am urcat prima data de pe o Yamaha TZR 50 pe un Kawa ZXR 750 Ninja si mi-am dat seama ca totul e sa simti drumul, motorul si capacitatile tale fizice de control al lui. La inceput o sa mergi mai incetutz, dar cu timpul vei vedea ca gazul se va transforma in drog si nu vei mai putea sa n-o calci putin atunci cand poti si ai unde. Deci... cumpara-ti ce vrei, atata timp cat te simti responsabila de ceea ce faci. Si cum deobicei reprezentantele sexului frumos sunt mai cumpatate ca noi barbatii, sunt sigur ca vei reusi! Succes... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat August 14, 2003 Autor Share Postat August 14, 2003 Ai fost scurt si concis Mersi pt incredere maniacule; cred ca esti printre cei 5% care au avut parerea asta...Daca mai ai ceva sa zici linistit Ciau Mada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat August 14, 2003 Share Postat August 14, 2003 Am citit chiar zilele astea un articol super despre 636 in MO Magazin din Franta si sa sti ca daca ma enervez tare imi iau si eu unul. Arata super, are gaz destul, e Kawa, deci senzatii tari garantate si e modern ca tehnologie. Asa ca eu zic sa-i dam bice si poate cine stie... Eu sunt din Cluj, dar poate ne vedem la intalnirea din Bucuresti. Apropo, cand e? Prin 28 aug trebuie sa fie, nu? B.U. !!! Pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielM Postat August 14, 2003 Share Postat August 14, 2003 Vezi ca e pe 22-24 August, nu pe 28. Si vino sa vezi ZX-6R 2003, ca aduc unul acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat August 19, 2003 Autor Share Postat August 19, 2003 Daniel sper ca nu ai uitat ce ai promis Maniacule, 636-le e boala grea bre; io mai am putin si fac un an de cand o indurrrrrrr Mai vb la Snagov weekend-ul asta!!! Mada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielM Postat August 19, 2003 Share Postat August 19, 2003 Motoretele sunt pe drum, singura problema ar fi sa nu pot sa le scot din vama pana Vineri dar nu cred sa se intample asta. Mi-am luat masurile de precautie, si 99% o sa vezi "zetixshaseerul" acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Septembrie 4, 2003 Autor Share Postat Septembrie 4, 2003 Daniel poate vad si eu pozele alea cu 636 Pana le scot eu p-ale mele mai dureaza ceva..vreau sa le vaaaaaaaaaad pls, macar asa de ziua mea Mada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Septembrie 5, 2003 Share Postat Septembrie 5, 2003 La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Septembrie 12, 2003 Autor Share Postat Septembrie 12, 2003 Mersi Bob ) chiar daca e cu intarziere Mai vb Mada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate