legnakrad Postat August 25, 2007 Share Postat August 25, 2007 hey ! am facut cam 7000 km cu gs'ul si simt nevoia sa trec la ceva mai mare intrebarea e ce ma sfatuiti sa iau ? va rog sa spuneti din experienta ce aveti de spus nu din auzite. ma intereseaza ceva confort / fiabilitatea e importanta / manevrabilitate si sa traga tare de jos + consum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat August 25, 2007 Share Postat August 25, 2007 daca mie imi plac blondele si tie iti plac brunetele si iti zic sa te cuplezi cu o blonda faci ce iti zic eu?ia-ti frate ce vrei si mai ales ce iti place.dejaba iti iei un hornet rapid si tie iti place masivitatea banditului sau chesti d'astea.tu decizi pt tine. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat August 25, 2007 Share Postat August 25, 2007 Ai omis Yamaha FZ6 Fazer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 Sa imi bag picioarele daca nu s-a pus intrebarea asta de 100 de ori! cautati fratilor inainte de a deschide un topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat August 26, 2007 Autor Share Postat August 26, 2007 stephon m'am uitat numai ca nu am gasit exact c vroiam pana la urma am vb cu cineva care s'a oferit sa ma ajute si m'am decis pe sv. ma interesa cuplu mare consum mic sa fie fun manevrabil frumusel si ok la drum lung. suzuki bandit am inteles ca e f bun la drum lung dar e dt de greutz, honda hornet e puternic dupa 8000 ture, kawasaki nu prea vreau eu deci sv e perfect am inteles ca trage f tare de jos si sunetul de V e genial + ca e frumusel. singurul minus e ca pare firav dar e si nice chestia asta ca e usor d strecurat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 stephon m'am uitat numai ca nu am gasit exact c vroiam pana la urma am vb cu cineva care s'a oferit sa ma ajute si m'am decis pe sv. ma interesa cuplu mare consum mic sa fie fun manevrabil frumusel si ok la drum lung. suzuki bandit am inteles ca e f bun la drum lung dar e dt de greutz, honda hornet e puternic dupa 8000 ture, kawasaki nu prea vreau eu deci sv e perfect am inteles ca trage f tare de jos si sunetul de V e genial + ca e frumusel. singurul minus e ca pare firav dar e si nice chestia asta ca e usor d strecurat salutare! buna alegere SV-ul! am si io si inca ma felicit pt alegere! da, uneori poate parea mic, dar cand te-apropii nu mai e... si mai ales cand il tii intre picioare... trage de jos bine, e frumusel... ce sa mai, libelula mea e the best! daca vrei sa vezi sv mai deaproape, lasa mesaj. sau daca ti-ai luat deja... hai la intr-o seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Eu ti-as recomanda fazerul de 600. Este cea mai tare din clasa la toate capitolele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Septembrie 22, 2007 Autor Share Postat Septembrie 22, 2007 scuze ca raspund asa tarziu dar am fost plecat pana acum cu facultatea. jonlup chiar as vrea sa vad mai de aproape dar nu am timp decat dupa 13 pana atunci nu pot. m'am decis sa am rabdare pana in aprilie si sa cumpar un sv nou noutz pana atunci merg cu suza mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 kawasaki z750. E un motor super ok, dar dupa cum spune lumea, kawasaki nu e un motor pt toti. A super puternic si super nervos. Crede-ma. Il am de 5 luni de zile, 10000 km facuti cu el si inca ma mai surprinde cateodata Decizia este a ta. Iti alegi motorul in functie de ce vrei sa faci cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 Este cea mai tare din clasa la toate capitolele. iar eu....avand hornet...zic ca Hornet-ul este cea mai tare din clasa ei! Mai uita-te pe cateva teste comparative la clasa 600 strada! se vezi daca-ti da cu virgula! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Septembrie 27, 2007 Autor Share Postat Septembrie 27, 2007 oricum mai am timp pana in martie...astept sa vad ce urmeaza ca am inteles ca s'ar putea ca suzuki sv 2008 sa aiba 700cc. vreau sa vad si urmatorul kawasaki z 750. hornetul asta nou nu imi place stephon nu am ce'i face. decat hornetu prefer kawasaki z 750 care are si cuplu mare din ture mici si modelul 2007 arata super bine si in plus au scazut consumul am inteles ca si daca tragi de el nu consuma mai mult de 6.5% oras fata de modelele anterioare care mancau 8-9 in oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 pai...nici mie nu imi place absolut deloc Hornet-ul 2007! si...oricum Z750 arata bestial, dar....atat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Septembrie 28, 2007 Autor Share Postat Septembrie 28, 2007 pai de ce atat ? am auzit ca merge f bine se lasa f bine pe curbe si e dt de fiabil. asta si de la oameni si din teste. la modelul 2007 au scos vibratiile a lea pe care le avea dupa 5000 rpm --- Mesaj completat în 28 Sep 2007 12:16 -------------singura chestie naspa e pozitia pt pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate