Sari la conținut

Stephon

Super Membru
  • Număr conținut

    2.473
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Stephon

  1. Becule...nu eram eu! am fost doar cu prietena si...habar n-are romana! iar la Sugiuki, pe langa cele 2 noi modele albastre...mai erau si langa, pe care te puteai sui! Ma refer la mobre! Dorsodure e foarte misto! e cam maricica dar foarte confortabila! Era cea de 1200
  2. no problemo! poate asa mai trag si ai nostri cu ochiul ce inseamna cu adevarat scena moto internationala! In primul rand...mai putine femei dezbracate pe mptpare si mai multa permisivitate in a privi in deaproape motocicletele!
  3. cam vreo 200 de poze de la Intermot Koeln 2015 https://www.flickr.com/photos/39971331@N06/sets/72157648491110002/
  4. Sabin...sa-mi dai si mie ce fumezi! ) De fapt...de ce il tot aparati pe vanzatorul aluia?(sau..."salesman" cum le place bisnitarilor sa se numeasca?) V-ati indepartat foarte mult de la subiect, si anume de la faptul ca: ala tre sa isi vanda produsul, indiferent de cat de mult costa! Pentru asta a venit la un targ! Daca nu voia sa dea de cocalari, statea frumos in showroom si astepta sa vina clientul la el! Restul e can-can! Ce ne mai place sa discutam FIX pe marginea subiectului! :|
  5. Mephisto...nu stiu daca te-ai uitat macar de curiozitate la profilul meu ca sa vezi ca...nu am BMW! Si nu...nu il ridic in slavi! Am avut numai japoneze pana acum. Dar pur si simplu daca ai merge pe o mobra ca asta ai intelege ce am vrut sa scriu! Apropo....eu am relatat despre K1200 si nu despre K1300! Spune-ne si noua, de curiozitate, ce motorete ai mai avut inainte de acest preaminunat Bking? Am avut posibilitatea(si am in continuare) sa merg pe B-king(chiar cu tobe 2Brothers si nu Bo$$) dar pur si simplu...nu am simtit nevoia sau placerea! Luigi...permite-mi te rog sa tusesc putin...sec!
  6. Nasu are dreptate! verifica butonul de pornire in interior(cel pe care apesi sa porneasca)! acolo are o lamela de tabla cu arc care este posibil sa nu mai faca contact si sa nu dea curent!
  7. Posesorul se vede clar ca este invatat pe enduro/supermoto deci...e invatat sa o "molesteze" enduro style! ) Este foarte agitat si de aici face miscarile bruste(inclusiv in schimbarea vitezelor) si dusul in ture foarte inalte. Asta o spun tot din experienta pentru ca la fel mi se intampla si mie dupa ce mergeam la padure si veneam dupa rupt in doua crossurile. Si mai este si latura cealalta a mersului pe motor in acest filmulet. Mersul in sine. Asta nu ca ar avea vreo legatura cu stricatul motorului. Observa cum sta in spatele masinii, cat de aproape si ce manevra brusca face in depasire. Cum intra in curbe cu piciorul iesit ca la SM. Cum depaseste un motociclist care era fix in curba. Cum intra foarte aproapede interiorul apexului sau cum depaseset masina care la randul ei voia sa depaseasca un biciclist! Sper ca nu l-am suparat sau enervat pe motociclist cu "criticile" acestea dar eu zic ca este mai mult spre binele lui! Comparativul...hmmm. Pai nu prea pot sa descriu senzatia de pe K pentru ca nu am mai intalnit-o pe alte japoneze! Suspensia si franele sunt din alt film! Datorita suspensiei fata/spate reusesti sa iei curbele intr-un mare fel! Franele la fel...franeaza succesiv chiar daca nu intra abs-ul. Este foarte lunga si destul de grea ca sa nu aiba acel moment de cuplu cand ar vrea sa se ridice pe o roata(cu toate ca foarte multi CP). Pozitia in sa mi s-a parut putin mai in spate, mai spre centrul mobrei iar ghidonul ciudatel fata de unul normal! Are rezervorul inalt iar eu fiind mai mic de inaltime puteam sa stau foarte bine sprijinit in el! Cand acceleram nu avea smuceala pe care o au celelalte 2. FZ-ul mi-a placut si el foarte mult dar eram obisnuit cu aceeasi putere de la GSXR. Pozitia mi s-a parut mai inalta dar la fel...eram obisnuit de la Hornet. Franele bune dar blocau roata destul de repede. Manevrabila ca si Z-ul numai ca cel din urma fiind mai scurt se simtea la intrarea in curbele in scurt! Intrii mult mai repede cu Z-ul in ele! Z-ul era mai usurel si mai agil! Era mai...bicicleta! la Z mi s-a parut suspensia pe fata moale si cutia de viteze mai scurta la Z decat la Fazer si mai zgomotoasa! Pe Z stateam mai aplecat peste ghidon decat pe FZ si asta nu prea mi-a placut!. Oricum...nu prea au termen de comparatie cele 3! Adica...prima cu celelalte doua!
  8. Fara suparare dar...dupa mersul din video imi cam imaginez de ce s-a stricat cutia! Ce se vede in filmare este un exemplu clar de stil foarte aiurea(sa nu zic prost) de mers. Nu agresiv, nu tare ci doar...prost(stilul)! Un mers cam fara noima! Asta se reflecta de multe ori si in utilizarea fizica a motocicletei de aici => uzura prematura sau stricarea unor piese! Dupa cum cineva spunea mai sus...un boxer nu este un motor de tinut in ture inalte! Pentru asta sunt 4L! Am mers cu K1200R si am mers si cu FZ1000 07 dar si cu Z1000 05. K1200 este peste toate la toate capitolele!(asta o spune posesor doar de japoneze). Pe langa astea...am mers cu zeci(nu ma laud aiurea) de motociclete de toate felurile! K1200R a fost d departe cea mai misto motocicleta cu care am mers! Dar despre fiabilitate, pe unde am citit nu am citit lucruri tocmai bune despre modele mai recente! Cert este ca...firma BMW a incercat mereu sa remedieze problemele astfel incat sa nu ii fie patat renumele!
  9. sa te poarte sanatos si sa aiba grija de tine!
  10. BA...esti Bulangiu???(astea erau cuvintele lui Radu) De ce l-ai luat dintre noi???
  11. Din pacate...nu am putut ajunge astazi la inmormantare, nefiind in tara! CItesc si recitesc cele scrise de voi si nu imi pot stapani lacrimile! Nu mai am cuvinte! BA RADULE...SPER DIN TOT SUFLETUL CA NE PRIVESTI DE SUS DE ACOLO CU ZAMBETU_TI SPECIFIC SI CA...ESTI INTR-UN LOC MULT MAI BUN! TE PUP MA!
  12. Nu îmi vine sa cred!!!! Am sperat pana in ultima clipa! De dimineața când m.am uitat pe telefon am rămas blocat! De ce doar oamenilor buni li se întâmpla lucrurile astea?????? Radu...eu sunt ferm convins ca ești într.un loc mult mult mai bun! Ramai cu bine prieten drag! Multă putere familiei si Claudiei. Suntem alături in orice clipa! TE PUP RADULE!!!
  13. Update: Radu are are nevoie de sange grupa AB4 pozitiv! deci...cine stie ca poate dona aceasta grupa...este rugat sa o faca! Dealtfel...toti ceilalti care pot dona sunt rugati ca faca acest lucru pentru ca ajutorul lor poate elibera sange din aceasta grupa din banca de sange! VA MULTUMIM TUTUTOR PENTRU AJUTOR SI PENTRU CUVINTELE FRUMOASE!!!
  14. Mi-era frica sa intru pe acest topic! Nu am dormit deloc azi-noapte iar mai devreme cand am deschis ochii mi-a fost foarte frica sa ma uit pe telefon! Se paree totsui ca Radu lupta asa cum il stiu eu! Piticule...vezi ca ne suparam! Te asteptam pe mobra sa ne vizitezi in Germania, uratule!
  15. Din pacate...vestile nu sunt deloc bune! radu este in coma de gradul 4 cu 10 fracturi craniene! DOamne-ajuta!
  16. O mare rugaminte: INCERCATI SA NU VA DATI CU PRESUPUSUL SAU SA VA LUATI LA P..A PE TOPICUL ASTA! Va rog! Acum am apelat la bunul simt al fiecaruia! Radu nu este intr-o stare prea buna! I s-a facut tomografie si se asteapta sa fie citita! Vina o stabileste politia si nu mai presupuneti aici care, ce, cum si ce vina a avut! O sa va mai tin la curent cat pot si cum mai aflu cate ceva! Va multumesc!
  17. "oare ce viteza a avut...?" ...astronomica! o intrebare tampita!
  18. am anuntat prietenii si se va merge cat de rapid posibil la spital! o sa se anunte si familia!
  19. Jeane...daca e pe banii altora...cui nu i-ar conveni sa plece? ) ...romanisme
  20. Astept momentul in care se vor cere bani pentru sponsorizare, dupa care o sa imi spun parerea!
  21. CApacul este dintr-un aliaj numit...magneziu! se sudeaza in mediu de argon! uite aici un baiat care se lauda ca ar face asta! http://www.myspace.com/dynamitemotors
  22. Am inteles! Acum te poti opri! )))
  23. Stephon

    Accident pe Mihai Bravu

    Daca masina care a luat motorul este cu prelata albastra si cu numarul 46 pe ea, este a lui Gabone!
  24. Din ce am vazut in reportajul de pe Antena...motoreta era o Honda CB1000R
×
×
  • Creează nouă...