EVO MOTORS.RO Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 Am o gilera dna 50 . Inafara de limitarile de pe toba ce limitari mai are? Fara limitarile de pe toba merge 77km/h . astept sugestii. --- Mesaj completat în 29 Aug 2007 19:52 -------------haideti baietii va rog.. ca dupaia va provoc la o liniutza:) Si o veste buna ... am prins 80... da greu tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clauapriliasr Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 mai ai limitator la variator, si prin carburator..bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 se poate ca sa fie si din bobina de aprindere ca sa nui dea voaie sa se accelereze, sau poate sa fie o simpla limitare de la maneta de acceleratzie.... un opritor care nu iti da voie sa invartzi maneta pana la capat =)) este posibil mai ales la astea aduse din italia(asa a avut un prieten la aerox) bafta la delimitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Voi nu va uitati la data postarii?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 30, 2007 Autor Share Postat Decembrie 30, 2007 eh oricum.. am mai aflat ceva:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate