alexuss Postat Septembrie 11, 2003 Share Postat Septembrie 11, 2003 Am parcurs anul asta vreo 10.000 de km dar niciodata nu am avut timp sa caut motociclisti, acele gasti de care tot aud. Adevarul este ca toata ziua "lucru" si apoi ma ia un somn... incat imi este chiar dificil sa bat strazile Bucurestiului si sa gasesc amici ded suferinta. Poate ma ajutati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Septembrie 11, 2003 Share Postat Septembrie 11, 2003 Noi suntem o gasca de 5 insi (4 baieti si o fata). Iesim seara de seara (19-24). daca vrei te asteptam. Radu- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 11, 2003 Share Postat Septembrie 11, 2003 RASPUNS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexuss Postat Septembrie 12, 2003 Autor Share Postat Septembrie 12, 2003 Saru`-mana Radule. Asa voi face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 "Lumea rea" care e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 "Lumea rea" care e? Tu, ca nu ai mancat toata supa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 Pai eu nu ma intalnesc, pt simplul motiv ca nu am motor! Deci nu sunt "lume", nici buna nici rea. Eu MA DUC SA VAD motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 Mai... la arc se vad toti motociclistii sau e vorba iar de grupuri...gasti...tipuri de motoare? si..... pe la ce ora se petrece? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 toti. pe la 19. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate