spiritu Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 As vrea sa imi cumpar o aprilia rs125 . Daca nu e limitata o pot limita ca sa o pot conduce cu a1?sau daca am delimitato o pot limita din nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 pai dak e la mana a 2-a tre sa o cauti sa aiba 11kw in acte...nu conteaza dak e sau nu limitata...dak o iei cu 21kw nu prea cred ca poti sa schimbi in talon 11kw...dak o cumperi noua cel mai probabil o cumperi limitata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiritu Postat August 29, 2007 Autor Share Postat August 29, 2007 pai nu pot sa o limitez si sa ii fac alt talon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Ce probleme aveti si voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 pai nu pot sa o limitez si sa ii fac alt talon? Pentru ce frate?bah parca sunteti nebuni,nu te verifica nimeni sa vada ca tu ai A1 si puterea e de 21kw,e de ajuns sa aiba 125cc si nu iti zice nimic nici dracu,parca sunteti dusi cu cercu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 I-am imprumutat motoreta unui prieten si nu avea actele la el. L-a oprit politia si dupa aceea l-au dus la sediu ca sa-l verifice. Au verificat motocicleta daca e de 11 kw 2 dintre politistii care erau in masina si dupa aceea a reverificat seful politiei rutiere, Dancu. In caz de accident, se verifica 100 %. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 I-am imprumutat motoreta unui prieten si nu avea actele la el. L-a oprit politia si dupa aceea l-au dus la sediu ca sa-l verifice. Au verificat motocicleta daca e de 11 kw 2 dintre politistii care erau in masina si dupa aceea a reverificat seful politiei rutiere, Dancu. In caz de accident, se verifica 100 %. vai ce caz nefericit...pai la cate 50 de babzaitoare aveti voi acolo + aia mari care faceti haos in tot orasu...e si normal sa va verficice...si cum de alin si multi altii merg cu 21 kw in talon fara probleme? trotinel te retrogradez la postu tau preferat de secretara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiritu Postat August 31, 2007 Autor Share Postat August 31, 2007 pai daca ea are in talon 21kw eu ii pot face un talon in care sa scrie 11kw? unde si cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 iti cauti una cu 11kw, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate