loza Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Salut,care stiti se merita "Gas Power Box"pe un DNA...si care te pricepi sa mi spuna ce face exact si cum se monteaza...si unde. Am auzit fel si fel de variante...si vreau sa trag o concluzie....merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 26, 2008 Autor Share Postat Decembrie 26, 2008 Daca afli care-i treaba cu el si ce face zi si mie. Daca afli care-i treaba cu el si ce face zi si mie. SuS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Meine kinder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 ce bine ii sta in galben foarte frumos , sa-l stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 18, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2009 Ooo , cezar ai venit aici ? Bine ai venit ! In sfarsit a mai ridicat cineva topicul asta. Poate mai apare unu cu vreo problema la vreo Gilera si mai dam niste sfaturi sa il tinem sus. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 dna-urile astea au porbagaj in locul rezervorului? cat e de mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 18, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2009 (editat) Cauta pe bikepics poze cu un portbagaj deschis si DA au portbagaj inloc de rezervor si sub sha un locas unde iti poti pune diferite chestii mai mici. Eu imi tin actele acolo. ce bine ii sta in galben foarte frumos , sa-l stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente Razvy , da pe rosu nu-i sta bine? Editat Ianuarie 18, 2009 de S o r i n DNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 ba da ii sta si pe rosu dna'uri rosii vezi peste tot dar dna'uri galbene eu cel putin nu am mai vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2009 Eu da , am mai vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Cauta pe bikepics poze cu un portbagaj deschis si DA au portbagaj inloc de rezervor si sub sha un locas unde iti poti pune diferite chestii mai mici. Eu imi tin actele acolo. Razvy , da pe rosu nu-i sta bine? vezi unde il tii ca daca ti-l fura au si actele la el, la pachet ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2009 Da nu ca , le scot seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Hai noroc La toata lume-a ! Intradevar combinatia galben / negru dau strlucire. Chivu : Am o casca integrala de exemplu un S500 incape perfect. Husa de la el frumos impachetat la fel perfect. O sacosa aproape plina ) ca am fost o data la piata cu ea la fel perfect. Pentru Restul : Baieti ... o iarna cat mai scurta si asfalt uscat pentru urmatorul sezon.Poate reusim sa ne adunam si noi o data`si`odata ! Noroc. Sorinele ! Ai schimbat vreo`data pneurile ? ( in atatia ani nu am schimbat decat o singura bujie ) P.S : Am pe cineva in italia care a gasit un Dna zdrobit. a ramas ok Motorul Si sheaua . DAca ai trebuie cuiva .. contactati`ma. P.s 2 : Am o bobina de indictie ... prostia aia rosie. DAca aveti doamne fereste probleme .. contactati`ma. Chuss ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2009 (editat) Pneu pe spate urmeaza sa imi iau altul acum in primavara aceasta , de ce? Editat Ianuarie 19, 2009 de S o r i n DNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Pneu pe spate urmeaza sa imi iau altul acum in primavara aceasta , de ce? Eu merg si merg si nu au aparut problemele ... ori sa le schimb ) au 6 ani totusi ... da`le naibii ! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2009 Si al meu are 5 ani si mai tinea daca nu ma jucam eu cu frane si tot felu de copilarii Acum m-am potolit , dar tot vreau sa il vulcanizez pe asta , sa-i dau pana se face franjuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Salut,cine are dna cu set de 70?? Ma interesa ce configuratie are ...carb(jigler)variator,ambreiaj,arcuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 cine are vreun bord ? indiferent cati km are .. sa fie ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 cine are vreun bord ? indiferent cati km are .. sa fie ok. Bord pentru dna?Avem....!!! Bagati configuratii.....ffffffff interesat Salutari,pentru incepatorii(si nu numai)care au dna un link folositor ..http://www.dna-tutorials.de/page/index.php?id=6 Bafta! (by pustyunrg) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Si al meu are 5 ani si mai tinea daca nu ma jucam eu cu frane si tot felu de copilarii Acum m-am potolit , dar tot vreau sa il vulcanizez pe asta , sa-i dau pana se face franjuri cum sa il vulcanizezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2009 (editat) Snur ! Aveti cumva un cauciuc 140/70 - 14 la un pret relativ bun ? nou si nu jaf de-ala cum sunt cele la 25 euro de pe easyparts. Editat Ianuarie 26, 2009 de S o r i n DNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Salut . Am un Gilera RC50 (enduro) .. un model mai rar si m-am gandit sa ii pun niste caluti langa aia 11 pe care ii are doar ca as dori viteza si nu cuplu .... in acest moment merge cam 60 km/h si pe deal si pe drum deschis.. si nu prea gasesc piese.. si cum sa fac si ce Mersi si astept sfaturile voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 pune si niste poze cu el sa il vedem si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 (editat) deci ma puteti ajuta ? Editat Ianuarie 26, 2009 de Zurby2fast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2009 Baga-mi un pm cu id-ul baiatului cu DNA-u sa mai schimb o parere cu el . ( daca are ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 ti-am dat! cred ca ajuns..nu apare la sent..whatever..stie cineva ce sa fac cu mobra meaa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate