EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 5, 2008 Autor Share Postat Octombrie 5, 2008 (editat) Gilera DNA 50 GP Experience : Set 50 Stock Variator MHR Multivar cu role de 4,5 gr. Ambreiaj stock . Arc mare mov. Toba Gianelli Reverse Curea Polini Kevlar . Viteza maxima : 90-95 km/h. Pentru viitor : - Ambreiaj Malossi Delta clutch - Muzicuta carbon malossi - Filtru de aer sport sau burete de filtru de aer Malossi - Carburator 19 Malossi - Kit 70 Malossi Si ceva la estetic pentru ca am avut o cazatura mica cu el si s-a rupt o oglinda , mansonul stanga , maneta de frana stanga. Loza.. explica si mie.. ambreiaju delta mai are arcuri? Editat Octombrie 5, 2008 de S o r i n DNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Ambreiajul delta are arcuri...albe....tu ce arcuri ai? Gilera DNA 50 GP Experience : Set 50 Stock Variator MHR Multivar cu role de 4,5 gr. Ambreiaj stock . Arc mare mov. Toba Gianelli Reverse Curea Polini Kevlar . Viteza maxima : 90-95 km/h. Pentru viitor : - Ambreiaj Malossi Delta clutch - Muzicuta carbon malossi - Filtru de aer sport sau burete de filtru de aer Malossi - Carburator 19 Malossi - Kit 70 Malossi Si ceva la estetic pentru ca am avut o cazatura mica cu el si s-a rupt o oglinda , mansonul stanga , maneta de frana stanga. Loza.. explica si mie.. ambreiaju delta mai are arcuri? Ambreiajul delta vine cu arcuri albe...deci..are...ce arcuri ai acum...ce consum?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 5, 2008 Autor Share Postat Octombrie 5, 2008 acum am arcurile stock . si la delta vine cu arcuri albe si le reglezi tu cum vrei nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Mai astept configuratii de la voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 5, 2008 Autor Share Postat Octombrie 5, 2008 (editat) putini baieti cu gilere de-astea.. PS : pana la urma nu mai convins . si la delta vine cu arcuri albe si le reglezi tu nu ? ca am auzit ca alea le reglezi dupa cum vrei tu. Editat Octombrie 5, 2008 de S o r i n DNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 putini baieti cu gilere de-astea.. PS : pana la urma nu mai convins . si la delta vine cu arcuri albe si le reglezi tu nu ? ca am auzit ca alea le reglezi dupa cum vrei tu. Le reglezi ca pe celelalte....adica schimbi arcurile dupa cum vrei(crezi)...NU se regleaza din "surubelnita"....acelea sint mai scumpe...si cred ca isi au locul doar in caz de.... racing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 6, 2008 Autor Share Postat Octombrie 6, 2008 m-am convins.. nu-mi mai iau ambreiaj tuning ca nu are rost. o sa imi cumpar un ambielaj malossi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 salut, cum se vede si la avatarul meu nu am aripa pe spate,de unde imi pot achizitiona un suport de numar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 m-am convins.. nu-mi mai iau ambreiaj tuning ca nu are rost. o sa imi cumpar un ambielaj malossi. Daca iti pui set de 70 iti recomand ambreiaj delta,din cunostintele mele ambielajul stock rezista la set de 70 asa ca...bani dati aiurea..mai ales ca daca pui un ambielaj mai rezistent trebuie sa pui si rulmenti mai buni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) salut, cum se vede si la avatarul meu nu am aripa pe spate,de unde imi pot achizitiona un suport de numar ? ce`ai facut cu aripa? Gasesti pe la dezmembrari. PS.Lasa asa ca ii mai fain. ) eu pe a mea am scos jumate Editat Octombrie 7, 2008 de ionel_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 pai eu nu o am deloc... si vreau un suport de numar ca al tau, sa il pun pe aia de la variator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 pai eu nu o am deloc... si vreau un suport de numar ca al tau, sa il pun pe aia de la variator lasa fara aripa ca arata frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 lasa fara aripa ca arata frumos pe mine ma enerveaza ca nu o pot da jos , altfel si eu l-as lasa fara aripa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) pe mine ma enerveaza ca nu o pot da jos , altfel si eu l-as lasa fara aripa taio Editat Octombrie 7, 2008 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 taio !!! nici chiar asa ,cand ii vreme urata ma stropesc pana in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 pai eu nu o am deloc... si vreau un suport de numar ca al tau, sa il pun pe aia de la variator am eu o aripa daca vrei, e intreaga tot decat ca trebuie vopsita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 Daca iti pui set de 70 iti recomand ambreiaj delta,din cunostintele mele ambielajul stock rezista la set de 70 asa ca...bani dati aiurea..mai ales ca daca pui un ambielaj mai rezistent trebuie sa pui si rulmenti mai buni... ambreiajul o sa il pun.. ambielajul stock nu rezista la un set de 70 mai ales daca mai ai si variator sport cu arcuri cat de cat tari la ambreiaj.. e forja mai mare :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 ambreiajul o sa il pun.. ambielajul stock nu rezista la un set de 70 mai ales daca mai ai si variator sport cu arcuri cat de cat tari la ambreiaj.. e forja mai mare :> Hmmmm,din 50 de insi cred ca maxim 3-4 au zis ca au avut probleme dupa ce au pus set de 70 pe ambielaj stock...eu o sa ma risc din iarna asta...referitor la ambielaj versus arcuri tari....de ce tari(???)care e legatura intre ambielaj si arcuri... MAI ASTEPT CONFIGURATII DE ARCURI LA AMBREIAJ LUMEEEEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 ambreiajul o sa il pun.. ambielajul stock nu rezista la un set de 70 mai ales daca mai ai si variator sport cu arcuri cat de cat tari la ambreiaj.. e forja mai mare :> vezi ca rezista fara porbleme ambreiaju stoc pe un set de 70cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 8, 2008 Autor Share Postat Octombrie 8, 2008 (editat) stiu asta.. dar vreau eu sa pun. Editat Octombrie 8, 2008 de S o r i n DNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 si atunci de ce zici ca nu rezista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 8, 2008 Autor Share Postat Octombrie 8, 2008 (editat) am spus eu asa ceva? /;) am zis de ambielaj.. in caz de nu vezi. si eu astept.. niste configuratii de arcuri la ambreiaj. Editat Octombrie 8, 2008 de S o r i n DNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 am spus eu asa ceva? /;) am zis de ambielaj.. in caz de nu vezi. si eu astept.. niste configuratii de arcuri la ambreiaj. Ma gilerik esti copac rau Tu crezi ca una 2 se strica ambielajul dureaza destul de mult pana sa se duca io am set de pe aerox de 70 cc si toata transmisia malossi si nare probleme :-J asa ca nu ami vorbi din ce crezi u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 vezi ca rezista fara porbleme ambreiaju stoc pe un set de 70cc. Jura-te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 25, 2008 Autor Share Postat Octombrie 25, 2008 Ma gilerik esti copac rau Tu crezi ca una 2 se strica ambielajul dureaza destul de mult pana sa se duca io am set de pe aerox de 70 cc si toata transmisia malossi si nare probleme :-J asa ca nu ami vorbi din ce crezi u pai.. bine.. eu vreau sa ma pregatesc de pe acuma . vreo problema? ps : stiam asta. UP MAI ASTEPT CONFIGURATII DE ARCURI LA AMBREIAJ LUMEEEEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate