Sari la conținut

Sfarsit de sezon cu nabadai!


danoprea
 Share

Postări Recomandate

Ieri am suferit un accident moto destul de neplacut.Ma aflam pe banda doi ,libera,si o masina condusa de o femeie,aflata pe banda unu,unde era o coloana de cca.4-5 masini,mi-a taiat calea fara sa semnalizeze,sa se asigure,eu fiind in paralel(in dreptul geamului lateral-spate al Fordului ei) .Am franat,am derapat si intr-o fractiune de secunda m-am izbit de bordura.Motocicleta a alunecat pe o parte, cca.6 m.La final:entorsa glezna :ok: ,contuzie genunchi,luxatie dg.4 mana stg.,costum deteriorat destul de tare,carena motor,varza.Ma uitam cum trec masini pe langa mine,dar nimeni nu mi-a dat o mana de ajutor(deh,ca la romani! :lol: )

In final am rugat pe cineva si m-a ajutat sa plec de la locul accidentului.

Cunosc femeia de la volan(colega de servici :what: ).Ce m-a deranjat,a fost faptul ca,desi in final,a vazut ce a facut, nu a avut bunul-simt sa opreasca sa vada ce s-a intamplat cu mine.Pur si simplu a fugit de la locul accidentului! :laugh:!

Nu am avut si nu am nici acum vreo pretentie de la persoana respectiva(candva tatal ei mi-a facut un bine),iar eu am ajutat-o de multe ori in plan profesional, dar chiar nu-i inteleg reactia, total deplasata .

I-am dat un telefon si i-am explicat ce a facut(scuza clasica:nu te-am vazut!?),si mi-am exprimat unele indoieli vizavi de caracterul sau,etc.

In final,multumesc din inima pt. sfaturile pe care le-am gasit inserate in divresele materiale de pe site,scrise de motociclisti mult mai experimentati decat mine.Am avut echipament complet si de buna calitate si sunt acasa cu leziuni minore pe care mi le-am tratat singur.Va salut cu stima. :baldy: :hug: :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda... caz tipic.

Romanul... las ca "se baga el" : "aici e coada mai lunga,pe banda ailalta sau chiar pe contra-sens, NU e... pai ce pm ??? ma duc! se supara careva! da-l in ma-sa!" :ok:

Aceeasi intrebare: te-a atins?? Daca da, reclam-o! :laugh: .

 

Nu pot decat sa zic... insanatosire grabnica, si toate cele bune! Si sa speram ca nu se mai intampla. Mai vazusem undeva un topic in care un batranel a cazut cu un Misnk, din cauza unui camion, si a stat juma de ora in shantz pana a oprit cineva! offtopic:Am mai zis io... si daca lesini pe strada lumea zice :"r-ai al dracu' de betiv!" :hug: :baldy: .

 

De la anu' CLAR ma bag la impartit fluturasi, sau o campanie de constientizare a soferilior astia! :lol: E prea de tot!!!

 

Inca odata sanatate, vindecare rapida si bafta multa!! :what:

 

PS: Motorul cum e? Cat de grav?

PPS: Descrie putin mai detaliat costumul, viteza (dak ai mai apukt sa incerci sa-ti dai seama in clipele alea), te rog! Ca sa stim si noi "incepatorii" ce concluzii sa tragem. :lol: .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu cred ca trebuia neaparat sa-l fi atins ca s-o poate reclama la politie.

A provocat un accident din neatentie si neacordare de prioritate.

Cred ca este suficient un martor.

 

Majoritatea oamenilor din aceasta tara sunt lasi (nu numai soferii) si

cred ca vreo. 70% din cei care produc accidente ar fugi daca ar putea scapa fara martori si fara sa aiba "semne de accident "pe vehicule.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dap! Asa e la partea cu fugitul'

Din pacate nu e asa la partea cu accidentul. S-a mai discutat. E o lege imbecila. deh, facuta de romani.PENTRU romani! :what: :laugh: :baldy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sper ca daunele sunt platite de blonda (chiar daca s-a deghizat in bruneta :baldy: ).

 

Spune-i ca se face dosar penal pentru fuga de la locul accidentului... Oricum in afara de noi nu prea stie lumea ca trebuie sa fie un contact intre vehicole...

 

Daca lasi sa treaca faza, data urmatoare o sa fie altul pe jos si "doamna" o sa o intinda din nou ca a vazut ca functioneaza!!!!

 

Sanatate si numai bine! Nu ignora entorsele/luxatiile si fa-ti radiografiile necesare... Am un prieten care s-a operat de menisc dupa o amarata de partida de fotbal :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bune colege de munca ai... :baldy: Stau si ma minunez de fiecare data cand citesc despre cum se poarta oamenii (e mult spus oamenii) cand un confrate este la pamant... Gizzzz..... :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bine ca ai scapat fara urmari grave ..

La fel mi s a intamplat si mie odata .. am vrut sa opresc sa ajut un biciclist si am cazut .. biciclistul s a ridicat in timpul asta si a plecat fara sa ma intrebe dc am patit ceva ..

 

Cand am mai cazut odata a oprit un baiat si m a ajutat sa mi ridic motorul .. Acum nu pot sa zic ca a oprit cu buna intentie sau doar ca nu avea loc sa treaca .. :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De ne crezul ca o colega/un coleg poate sa fuga de la fatza accidentului. Ce k.k.t. de colega ai?

Clar daca te-a atins trebuie sa o reclami ... acea persoana nu itzi e colega.

Faptul ca nu a oprit nimeni sa te ajute ... nici nu mai comentez imi este rushine de ce suntem noi romanii capabili sau de fapt de ce nu suntem in stare ... adik de bun simtz shi respect.

 

Bine macar ca eshti intreg.

 

PS: apropos de colega ... cine shtie poate a vrut sa-tzi atraga atentzia asupra ei ... :baldy: femeile reactzioneaza deseori ciudat. Trebuia sa reactzionez ferm shi increzator ca baiazid : 6 euro cucoana! :what: ... Glumesc :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Vamultumesc mult pt. atentie.Eu unul m-am obisnuit cu astfel de relatii sociale.

Ma bucur ca nu mai am nimic.Sper sa aranjez cat mai repede carena stricata.

Insist asupra echipamentului si cred ca oricat de des s-ar atrage atentia asupra acestui ,,amanunt",mai bine sa plictisesti,dar cu siguranta cineva va beneficia de acest sfat.Eu am fost salvat de un echipament de calitate (Dainese),iar cizmele pur si simplu au dare adanci in piele.Viteza nu a fost mai mare de 40/h,si am oprit motorul,dar nu stiu cand si cum.Cert e ca a trebuit sa deblochez contactul de urgenta sa o pot porni din nou.Cand ma gandesc ca am facut in vara 1700km. cu motorul prin tara si am purtat blugi(atat eu cat si sotia),ma ingrozesc :P

Va salut pe toti B) :blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...