neo Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 salut, ajutatima daca stie cineva unde pot rolui si eu jambele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex-bandit Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 nu cumva "jantele"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 nu cumva "jantele"? jambe=telescoape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat August 31, 2007 Autor Share Postat August 31, 2007 multumesc pentru precizari dar nu ma ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 nu prea s-a mai auzit de roluit jambe de telescoape (fork inner tube). Cu jantele...parca mai era un topic pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 fzr cu jambe reparate. tz tz tz... or fi scumpe, dar sincer le-as repara numai prin inlocuire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Septembrie 1, 2007 Autor Share Postat Septembrie 1, 2007 Multumesc tuturor dar chiar nu stie nimeni unde pot indrepta partea de sus a furci fata este f putin stramba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 Si eu te-as sfatui sa le schimbi. Cel putin eu unul nu m-as urca niciodata pe o motocicleta cu furca indreptata.... NU de alta dar sigur nu mai ese perfect ca din fabrica, si nu poti stii ce reactii poate da in anumite situatii. Asta daca tii la tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Septembrie 5, 2007 Autor Share Postat Septembrie 5, 2007 Chiar nu stie nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate