grex Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 am inteles ca sun acceptabile ca pret si bune in teren. as dori sa-mi iau pt teren, nu ma intereseaza asfaltul, si unde gasesc? daca imi dati o idee de profil pt teren. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 eu am cumparat prin MOTOLAND - Cluj, dar ultima oara mi-au zis ca s-a inchis fabrica de la Ludus (cea care le producea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanchez Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 Am sunat eu la inceputul verii si mai aveau doar cateva gume pe 18'. Mi s-a plans cucoana aia ca iar au inchis productia din cauza pesedistilor care au jumulit fabrica si mi-a zis ca sunt slabe sanse sa se apuce iar de treaba curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Septembrie 3, 2007 Autor Share Postat Septembrie 3, 2007 eu vreau pe 17" si pe 21 sau mai bine iau de la mitas?ce profil sa iau ? ce imi recomandati? doar pt padure, deloc asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 eu vreau pe 17" si pe 21 sau mai bine iau de la mitas?ce profil sa iau ? ce imi recomandati? doar pt padure, deloc asfalt. C10 pentru spate. Raport calitate-pret excelent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Septembrie 5, 2007 Autor Share Postat Septembrie 5, 2007 C 10 nu am gasit la mitas pt diam de 17, doar C02. unde fac comanda pt mitas? sa trimita si prin curierat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate