The Mentalist Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Nu sunt de acord cu parerea voastra! Pasagerele deobicei nu isi dau seama ca s-ar putea sa moara intr-o astfel de experienta, ele vad motoare trecand toata ziulica si vad doar partea pozitiva a lucrurilor, nu stau ca noi cu ochii pe rubrica accidente de pe motociclism.ro! Eu sunt de parere ca a lua un pasager este in totalitate responsabilitatea pilotului, eu nu as lua pasager daca nu as fi 99% convins ca o sa-l aduc intreg acasa!Da, las si eu 1% pentru ceasul rau,pisica neagra,dar nu mai mult! Avand in vedere ca un pasager nu are cum sa reactioneze pentru a scapa dintr-o situatie critica inseamna ca responsabilitatea este a pilotului. In intregime. Nu stiu care-i povestea topicului,dar am vazut pareri ca ,vezi doamne, pasagerul ar trebui sa fie resemnat cu faptul ca e posibil s-o incurce. Nu sunt de acord. Doar parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
modjo4fun Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Subscriu celor spuse de Niko! Chiar pertinente afirmatiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Septembrie 8, 2007 Autor Share Postat Septembrie 8, 2007 Subscriu celor spuse de Niko! Chiar pertinente afirmatiile Foarte pertinente chiar.Ceea ce nu stie dl Niko e ca nu era primul drum al pasagerei, pasagera se invartea de mult timp in lumea moto.N'am luat o necunoscuta de pe strada si am suit'o cu forta in spatele meu, n'am avut foarte multi pasageri si daca am luat pasageri fara vreo legatura cu lumea moto a fost pe distante de max sute de metri si nu in trafic Cat despre "a lua un pasager este in totalitate responsabilitatea pilotului" ... mi se pare ca seamana cu "a face o operatie foarte periculoasa este in totalitate responsabilitatea medicului".E adevarat ca daca medicul greseste si pacientul o mierleste, primul are vina lui, dar atunci cand iei parte la ceva liberul arbitru e mereu acolo. E foarte usor sa "subscrii" ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate