Sari la conținut

Accident Buc - Prel. Ghencea-01sept2007


le_KiKi
 Share

Postări Recomandate

Cum ziceam mai devreme...tu sa-ti face toate hartiile in caz ca face omul figuri. Nu merita sa te increzi intr-un strain "oarecare". Cum vrei sa te increzi intr-un strain care are sansa sa scape de o mare responsabilitate ? Think about it... Nu mai aveti incredere... si daca tot sunteti "intelegatori" , fiti numai dupa ce v-ati facut temele si v-ati asigurat ca imprevizibilul e la minim. Idiotul ce a facut dreapta de pe banda 2 , fara semnal, direct prin mine mai mai ca nu era in stare sa vorbeasca dupa accident. La urma urmei am mers la politie. A vrut sa imi dea bani (nu am picat si aveam o zgarietura lunga pe carena stg.) dar de fapt parca ar fi negociat, era incepator (1 luna) dar fara lamai, asigurare avea dar de fapt nu o gasea. A incercat sa negocieze cu mine sa imi dea 1 milion, i-am zis "mergi la pesti", el : "pai atunci hai la politie daca nu iti convine, eu : "hai!" , el : "pai de fapt...stii...." --> intelegi ideea. O sa aflati ca , de fapt, porcii model verde zboara, asa ca nu mai puneti botu' la absolut nici o circumstanta aducatoare de mila. Daca e sa fii intelegator si de treaba o faci numai dupa ce ti-ai asigurat spatele.

PS : la politie cand faceam constatarea rapid a sarit ca ars cel ce in urma cu o ora era al naibii de miel in momentul in care am incercat sa ii dau la politai o zgarietura ce era putin mai "intr-o parte" (era mai veche). Nici acum nu inteleg de ce a sarit bulanjiul in halu' ala...de prost, probabil...

 

Later Edit : sunt la munca, postul fiind scris in aprox. 5 "reprize". De-abia dupa postare am recitit si am constatat cu...stupoare ( :what: ) ca nu e deloc intramat/coerent. :) Nu mai modific nimic, sper sa ma fi facut inteles :scratch:

Editat de CMYK
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 55
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Fa-i plingere ptr vatamare corporala...asta se poate retrage mai tirziu fara probleme contra unei sume de bani la care te intelegi cu individul si nici nu mai ajungi in instanta cu el. Si cere cu nesimtire nu te lasa impresionat ca e amarit...nu vrei sa stii cit am scos eu de la unu care mi-a belit glezna si nu a vrut sa mearga cu mine la Politie zicind "lasa frate ca nu ai nimic esti doar putin julit"....acuma are dosar pt fuga de la locul accidentului si a venit cu banii in dinti cind l-a msaltat Politia de acasa:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Later Edit : sunt la munca, postul fiind scris in aprox. 5 "reprize". De-abia dupa postare am recitit si am constatat cu...stupoare ( :P ) ca nu e deloc intramat/coerent. :) Nu mai modific nimic, sper sa ma fi facut inteles :-L

 

 

Bravo ! :scratch: :what:

Editat de Reaper
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...